Podgorica: U subotu najveselije dječije proljećno razigravanje

U subotu, 30. marta, u podgoričkom šoping molu Delta City biće vrlo veselo i razigrano jer će mališani svih uzrasta uživati u manifestaciji Sunčane igrarije koju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije. Tokom cjelodnevnog, veoma bogatog i zanimljivog programa, mališani će se takmičiti, edukovati, igrati, maštati, pjevati, plesati, maskirati i tako, na najveseliji način, proslaviti početak proljeća.

Podgorica: U subotu najveselije dječije proljećno razigravanje

U okviru programa Sunčanih igrarija biće organizovano 14. izdanje Sunčane Violeta puzijade, popularnog takmičenja u puzanju, u toku kojeg će se takmičiti 90 beba koje su roditelji prijavili putem facebook stranice Dan Sunca i putem mejla.

 „I ovog puta je vladalo ogromno interesovanje za popularnu trku beba pa smo prijavljivanje obavili u nepunih sat vremena. Trke su na programu od 10:30 i od 17:30 sati, a takmičari će i ovog puta biti razvrstani po grupama, u zavisnosti od uzrasta. Trenutni rekord puzijade iznosi četiri sekunde i 16 stotinki, a njegov ponosni vlasnik je Bogdan Iković, koji je u septembru 2016. godine za to vrijeme prepuzao našu veselu stazu. Sponzor takmičenja, Violeta, obezbijedio je poklone za svih 90 učesnika, a mi smo pripremili diplome kao lijepu uspomenu na takmičenje“, kazala je Danijela Knežević, iz agencije Memento.

 

Nakon prvog dijela puzijade, u 12 sati, na programu su Sportske igrarije sa dječijim animatorom Žarkom Stanišićem, popularnim Žapcem, u toku kojih će se mališani oprobati u raznim igrama i vježbati koncentraciju, pamćenje i koordinaciju pokreta.

Sportske igrarije su jedan od najzabavnijih segmenata programa Sunčanih igrarija. Mališani svih uzrasta se uvijek sjajno provedu jer Žarko za njih pripremi zabavne i veoma korisne igre i aktivnosti u kojima rado učestvuju, zajedno sa roditeljima“, objašnjava Knežević.

 

 

U toku manifestacije biće organizovani i drugi zabavni sadržaji među kojima su: Klikeranje sa Animatorima PG, set radionica Glasam za druženje i lijepo ponašanje, koje organizuje NVO Dama, kreativna radionica Budi dijete uz Imlek, nagradna foto radionica 70 godina čiste ljubavi - Dr Pavlović, radionica Proljećni kućerak mašte sa Animatorima PG i logopedska radionica koju će organizovati logopedski centar Higia Logos. Sa mališanima i njihovim roditeljima družiće se i: Nutrino, Oral B, Oblak i sunce, Idea, Donut Time, Lino, Zewa i Leader Kids.

 

Nakon drugog dijela takmičenja u puzanju, od 18:30 sati, mališani će uživati u polusatnom muzičko-plesnom zabavnom programu. U muzičkom dijelu programa nastupiće solisti hora Zvjezdice: Una Stanković, Ana Vujošević, Anja Mugoša, Milica Rakočević, Anja Blagojević, Iskra Dedivanović i Aleksandar Knezović dok će se u plesnom dijelu predstaviti najmlađi plesači plesnog kluba Sonrisa Podgorica.

 

Na kraju programa ovogodišnjeg izdanja Igrarija, od 19 sati, biće organizovana tematska fešta pod maskama, Rascvjetani maskenbal.

 “Tema maskenbala je Rascvjetavanje proljeća, a učestvovaće 60 djece koje su roditelji prijavili putem naše Facebook stranice i mejla. O najboljim maskama odlučivaće tročlani žiri koji čine: Anica Vujadinović, novinarka i osnivačica nevladine organizacije Blago djeci, Mirjana Marsenić Vujović, slikarka i profesorica u QSI International School of Montenegro i Amila Rastoder, voditeljka dječije radio emisije Radoznalica na Radiju Crne Gore. Žiri će proglasiti najbolje u kategorijama: najoriginalnija maska, najkreativnija maska, najveselija maska, najmlađi učesnik ili učesnica, a biće dodijeljena i specijalna nagrada žirija maski koja na njih ostavi poseban utisak tokom programa. Tokom maskenbala djecu će zabavljati Animatori PG, a nagrade su obezbijedili: Leader Kids, HiPP, KidsLand, Donut Time, Lino lada, Imlek i organizator“, objašnjava Knežević.

Informacije o programu i učesnicima Sunčanih igrarija dostupne su na Facebook stranici i Instagram profilu Dan Sunca. 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako patite od mučnine u vožnji...

RECEPT
DANA

Uštipci sa bananama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.