Ove stvari su nepristojne u društvu

Bez obzira na to koliko ste zaljubljeni i kolika je vaša potreba da cijelom svijetu pokažete koliko volite svog partnera, neke stvari jednostavno nisu za društvo, već isključivo za četiri zida.

Ove stvari su nepristojne u društvu

Lijepo je vidjeti dvoje ljudi koji se vole, ali parovi često znaju da pretjeraju. Za neke izlive nježnosti jednostavno nije ni vrijeme ni mjesto, bez obzira na ljubav koju ne želite da suzbijate i osjećaj sreće koji želite da podijelite sa svijetom.

Tepanje

Prijatelje ne treba da čašćavate vašim izlivima nježnosti, tepanjem i maženjem po obrazima koje inače razmjenjujete kada ste sami. Raditi to u četiri zida je sasvim u redu, ipak je to vaša intima i, uostalom, ne postoji par koji to ne radi. Ali intimiziranje u drušvu je sasvim druga stvar. Ipak, prijatelji, koje i ne viđate svakog dana, zaslužuju pažnju, a tepanje partneru ostavite za trenutke kada se vratite kući.

Odobrenje od partnera

Do juče je sve funkcionisalo super. Bili ste sami i niste imali nikakvog problema da uklopite prijatelje u svoj dnevni raspored i da organizujete druženje sa njima. Međutim, sada se vaš ljubavni status promijenio iz “samac” u “u vezi”, pa vam za svaku akciju koju želite da organizujete sa drugovima treba dozvola partnera. Zaista nema potrebe za time. Sve što treba je da javite partneru kada i gdje idete, a na njemu je da vas sasluša i to je sve. Uostalom, zar vam treba dozvola za provođenje vremena sa sopstvenim društvom?

Namještanje sastanaka

To što ste vi u srećnoj vezi i imate nekog pored sebe, ne znači da to isto žele i vaši najbliži poznanici. Ne namećite im nikakve sastanke sa znanim i neznanim osobama. Budite normalni, ponašajte se kao što ste se ponašali i kada ste bili sami, a ukoliko vaši prijatelji požele da ih spojite sa nekim, sigurno ćete biti jedna od prvih osoba koja će to saznati.

Mi, mi i samo mi

Super je što ste se toliko stopili sa partnerom da smatrate sebe jednim tijelom, ali individualnost nikada ne treba da se izgubi. Vaš prijatelj nije izašao sa “mi”, nego sa VAMA i ukoliko budete insistirali isključivo na stavovima koji su zajednički, zapitajte se šta se zapravo sa vama i vašim “ja” dogodilo.

Razmjenjivanje nježnosti u javnosti

Baš kao i tepanje, ljubakanje, štipkanje i strasno grljenje su neprikladni u društvu. Ukoliko ste već izašli sa prijateljima, gledajte da se posvetite njima, jer vremena za nježnosti sa voljenom osobom imate na pretek. Stoga, ili se ponašajte normalno ili uopšte nemojte pozivati društvo dokle god planirate da ignorišete bliske ljude i ponašate se kao da niko drugi osim vas i vašeg partnera na svijetu ne postoji.

www.telegraf.rs

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.