Grožđe prija licu

Grožđe prija licu

Antioksidansi sadržani u slatkim, sočnim bobicama štite kožu od štetnog djelovanja spoljnih faktora, usporavaju proces starenja, pospješuju cirkulaciju i prokrvljenost, pa koži lica pomažu da sačuva elastičnost i vlažnost.

Maska za problematičnu kožu

Izgnječite šaku bobica grožđa i pomiješajte sa kašikom zobenih pahuljica. Masu nanesite na lice, sačekajte petnaestak minuta i isperite mlakom vodom.

Maska za masnu kožu

Zgnječite toliko bobica grožđa da dobijete dvije kašike soka, pomiješajte sa žumancem i mutite dok ne dobijete homogenu smjesu. Zatim, uz miješanje, sipajte skrob ili pšenično brašno dok ne dobijete masu gustine tijesta. Ovom smjesom namažite lice, sačekajte petnaestak minuta i isperite vodom.

Maska za osjetljivu kožu

Iscijedite sok iz nekoliko bobica grožđa tako da dobijete dvije pune kašičice, pomiješajte ih sa kašičicom jogurta i kašičicom meda. Dobijenom smjesom namažite lice, sačekajte dvadeset minuta i isperite. Ova maska i umiruje kožu.

 

nezavisne.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.