Kako se nose kapri pantalone

Praktične i prijatne za nošenje, kapri pantalone su odličan izbor za cijeli dan, zbog čega ih mnoge dame često kombinuju u svakodnevnim odjevnim varijantama.

Kako se nose kapri pantalone

Ove pantalone pogodne su i za svečane i kežual prilike, važno je samo odabrati model koji ističe siluetu i prikriva nedostatke.


Uske kapri pantalone
koje prate figuru idealne su za dame proporcionalne građe. U novim modnim linijama ističu se i modeli za poslovne prilike, a mogu da se nose uz sako, košulju ili bluzu.

Široki, puf kapri modeli, najbolje stoje visokim i vitkim damama, a što se obuće tiče, odlično im pristaju i ravne cipele, platforme i visoke potpetice.

Sportski i ležerni modeli od lana i pamuka preporučuju se za dnevne šetnje i opuštene večernje izlaske.

Kapri pantalone sa širim nogavicama mogu da se kombinuju uz različite stilove, a dobro idu i uz tunike i obične majice sa bretelama ili kratkim rukavima.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Mirisno usisavanje

RECEPT
DANA

Punjeni francuski hljeb

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.