Priča se da bi ih trebali izbjegavati...

Priča se da bi ih trebali izbjegavati...

Bar jednom u životu smo sve nabasale, pa još i pale na tipa koji izgleda kao Apolon, ali opet poslije nekoliko sastanaka, a možda već i na prvom skontamo da ima neku falinku. Pa zaboga, lijep je kao san, morale smo mu naći neku manu. Evo nekoliko vrsta gorepomenutog, koji bi ako se zalijepimo za njega mogao izazvati havariju:

Radoholik
Ovaj dečko je uvijek dotjeran do visokog sjaja, jer je pun love. Ali lovator dolazi sa etiketom ''zaobići u širokom luku''- on radi kao manijak do uveče, a onda skine kravatu i počne da divlja po gradu kao da sutra ne postoji. Nažalost, u svom tom ludilu jurenja novca i zabave malo će vremena preostati za vaše potrebe. Ružna je istina da je novac ljubav njegovog života, a vi ste na drugom ili trećem mjestu - jer može biti i da prisno sarađuje i sa svojom sekretaricom. I onako sa njom provodi više vremena, pa čemu se čuditi...

Ovisnik o adrenalinu
Ovaj frajer obožava da skače padobranom, skija niz stjenovite padine, roni, jurca po pećinama, trči ispred bikova prije koride... šta god da bi dobio tu navalu adrenalina koja ga pokreće. Ima ludačke trbušnjake, fantastične mišice i lice Apolona. Ali, da bi ga održali srećnim, moraćete da uskočite na njegovu vrtešku i ne samo da ga pratite, već i vodite u nove avanture. Ovaj dečko ne želi da sjedi kod kuće i ne želi da njegova ljubljena to radi. To nije samo faza: u svojim kasnim tridesetim trčaće maraton, pa triatlon i, eventualno, otrčaće na Ironman takmičenje. Tačno, to znači put na Havaje, ali umjesto kuliranja na plaži bavićete se navijanjem sa tribina. Zabavno?

Napirlitani dobrica
On će ismijavati frajere popu David Beckhama, jer previše polažu računa na svoj izgled, a u isto vrijeme njegova obična odjeća rezultat je mukotrpnog iscrpljujućeg isprobavanja ispred garderobera, jer je modni zaluđenik više od bilo koje pripadnice ljepšeg pola sa kojom je ikada imao kontakt. Ispod opuštene fasade nalazi se proračunati baja sa problemima u odnosu sa mamom. Uz to je preokupiran idejom kako je neprimjećen da će vas ugušiti samo da bi mu posvetili svu svoju pažnju.

Kazanova
On je uvijek primjećen, faca koju, kada uđe u klub, svi primjete, a kelneri se polome da mu nađu najbolje mjesto u VIP dijelu. Uz šampanjac i slatke priče on obara žene s nogu... Iako mu na čelu piše da od njega ne možete očekivati ništa do nevolja i slomljenog srca. Morate biti jako sigurni u sebe da bi stvari sagledali onakve kakve jesu. Obasuće vas pažnjom, ali budite oprezni: vjerovatno niste jedina sa kojom će svako veće otići u krevet.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Gušće trepavice

RECEPT
DANA

Punjene pileće šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.