O čemu to muškarci vole da čavrljaju?

O čemu to muškarci vole da čavrljaju?

Možda žene imaju reputaciju da su velike pričalice, ali svi znamo ko je ustvari krivac. Ako želite zadnje masne tračeve, veće su šanse da ćete ih čuti u lokalnoj berbernici, prije nego li u ženskom toaletu. Muškarci su poznati po prosipanju svih prljavih detalja, od same veze do “velikog događaja” . Izgleda da ipak među momcima ništa ne ostane neizrečeno. Pitate li se ikad, šta je to što čavrljaju u svlačionicama? Ne možemo baš da tvrdimo za sigurno, ali evo nekih stvari o kojima momci vole da pričaju.

1. Auta
Šta je to sa momcima i autima? Izgleda da je to ljubav na prvi pogled od momenta kad kao dječaci počnu da raspoznaju oblike. I zato, bilo da se radi o mlađem ili starijem muškarcu, vjerovatno su auta jedna nezaobilaznih tema razgovora sa prijateljima. Upoređuju čiji je auto noviji, čiji brži, koji im više konjskih snaga, koji “ čupa asfalt”... Oni jednostavno obožavaju da jure, da “deru gume”, slušaju zvuk motora  i pokazuju svoje vozačke vještine pred drugim frajerima.

2. Sport
Izgleda da ne postoji ništa uzbudljivije za okupljanje grupe frajera od dobrog sportskog događaja.  Bilo da fudbal gledaju sa tribina ili trosjeda, oni sport obožavaju. U stanju su provesti sate pričajući o svom omiljenom timu, o prečki koja se stvorila niotkud kad je taj tim trebao dati gol i o odvratnom sudiji koji definitivno favorizuje protivničku ekipu.

3.  Žene
Kada mi, žene, stalno pričamo o muškarcimo, onda smo mi grozne, ali vjerujte, nismo ni blizu grozne kao momci. Kada se okupi grupa momaka, budite sigurni da će da pričaju o ženama. Od ženskog tijela do ženskog uma, svaki od ovih predstavnika jačeg pola voli da uporedi “bilješke” i razmijeni iskustva sa svojim prijateljima.

4.  Masni vicevi
U redu, hajde da priznamo. Ako ste u muškom društvu, morao vas je zakačiti po neki masan vic ili šala. Izgleda da naši momci pokušavaju da iskoriste sve svoje masne šale kada su zajedno, ali valjda je to u redu. Na kraju krajeva, to nas spašava da nas ne osramote pričajući “masno” pred našom porodicom.   

5.  Dani slave
Jeste li ikada slušale gomilu muškaraca kako upoređuju svoja sjećanja iz mlađih dana? Ovi kratki momenti prisjećanja su uobičajeni kod muškaraca, pogotovo kada su zajedno. Oni vole da se prisjećaju sjanih trenutaka sa srednjoškolskih žurki, neslanih šala i velikih ljubavničkih poduhvata.

6. Politika
Muškarci obično vole da iznose svoje mišljenje o trenutnoj političkoj situaciji. Bilo da su uključeni u žučnu raspravu ili petominutno komentarisanje “neopravdanih” poreza i glupih zakona, većina muškaraca voli da priča o politici.

7. Seks
Mladi ili stari, nebitno. Svi muškarci obožavaju priče o seksu. Čak i ako vaš muškarac nije od onih koji “ljubi i prepričava”, pa još manje voli da priča o seksu sa svojim prijateljima, muškarci znaju da budu toliko radoznali na tu temu da će i od onog najćutljivijeg da izvuku po neki zabranjeni detalj.
Ovo je samo nekoliko stvari o kojima momci vole da pričaju, ali ima ih još mnogo. Od muzike do filmova, muškarci vole da pričaju koliko i žene. Muškarci većinu problema riješavaju po logici i prirodno, dok su žene mnogo emotivnije i sve primaju srcu.

Sasvim je prirodno da momci kada su zajedno riješavaju svjetske probleme, prisjećaju se slavnih dana, pa i razmjene po neki masan vic ili dva. Jednostavno, sve je to u njihovom opisu “biti muškarac”.To je bar naša teorija!

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Pileće bijelo meso biće sočno i meko...

RECEPT
DANA

Brze šnicle od krompira

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.