Sada kada sam i ja majka, dugujem svojoj majci nekoliko izvinjenja

Sve mame složiće se u jednom – potrebno je postati roditelj kako bismo shvatili koliko je to zapravo teško. Tek kada se same suočimo sa svim izazovima majčinstva počinjemo više cijeniti vlastite majke i shvatamo da im dugujemo izvinjenje za sve nestašluke koje smo im priredile.

Sada kada sam i ja majka, dugujem svojoj majci nekoliko izvinjenja

1. Izvinjavam se zbog svog puberteta, hormona, naglih napada tinejdžerskog ludila i nesnošljivog pametovanja. Sada znam da onda nisam znala sve, iako sam se tako ponašala.

2. Izvinjavam za sva iskradanja iz kuće, kašnjenja, pokoje pijanstvo, nenajavljene piercinge i tetovaže i za sve nove farmerke koje sam odmah razrezala.

3. Izvinjavam se zbog prkosa, inata i kolutanja očima.

4. Izvinjavam  se zbog svih loših tipova koji su se prema meni loše ponašali dok si me ti učila da zaslužujem najbolje.

5. Izvinjavam se zbog prebacivanja, trenutaka kada sam ti iz blesave ljutnje govorila da si loša majka, a ti si bila baš onakva majka kakva mi je tada trebala. Ona koja će me tjerati da prestanem ignorisati lične greške.

6. Najviše se izvinjavam zbog toga što sam mislila da je biti majka tvoj posao, a uz to i najlakši posao na svijetu.

Zbog toga što sam podcjenjivala sve što si radila za mene jer sam mislila da je to tvoja dužnost, a nisam znala da je biti majka neraskidivi zavjet ljubavi.

 

zadovoljna.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.