Tipovi žena kojima muškarci i nisu baš oduševljeni

Svima nam je poznato šta to žene baš i ne vole kod muškaraca. Ali... postoje i neki tipovi žena koje bi muški da zaobidju u širokom luku. ‘Ajde da vidimo...

Tipovi žena kojima muškarci i nisu baš oduševljeni

Žene koje se stalno nešto žale, koje uvijek imaju negativan komentar i najveći merak im je da potcjenjuju druge ljude, naravno da ne mogu da zainteresuju muškarce. Svi mi imamo nekih problema i potrebno nam je da se požalimo, ali povremeno. Medjutim, ako žena od svake muve pravi slona ili ogovara svakog drugog čovjeka, ona će muškarcu vrlo brzo prestati biti privlačna.

Onda, muškarci baš i ne vole žene koje vječito opterećene kilogramima i broje baš svaku kaloriju. Ako žena stalno priča o tome, to bi mogao da bude problem, jer takve teme zamaraju muškarce i onda oni totalno gube interesovanje za tu ženu.

Žene ne bi trebalo da govore negativno i loše o roditeljima svog dečka ili muža. Kakvi god da su, nema potrebe da ih stalno spominjete i kritikujete. To su ipak njegovi roditelji, pa ako već nemate nešto lijepo da kažete, najbolje je da ćutite. Uostalom, vjerovatno ni vama ne bi bilo drago da neko stalno kritikuje vaše roditelje.

Muškarcima se, takodje, ne dopadaju žene koje konstantno pričaju o svom poslu, šefovima, koolegama i sličnim stvarima. Muškarac želi da zna koja su to ženina interesovanja, pa  i o nekim problemima na poslu, ali nemojmo pretjerivati. Uglavnom, ako žena želi da ima muškarca, mora da ima i lični  život pored poslovnog.

Postoje žene koje smatraju da treba svima da budu savjetodavci. One misle da treba da čuju svačije probleme i da te iste probleme i rješavaju. To jednostavno postaje navika, tako da te žene isto to rade i sa muškarcima. To nikako nije dobro, jer niko ne želi ženu koja će mu izigravati majku.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Gušće trepavice

RECEPT
DANA

Punjene pileće šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.