Ovo su najiritantnije navike u kancelariji

Ovo su najiritantnije navike u kancelariji

Listu najiritantnijih navika u kancelariji otkriva anketa sprovedena među više od 2 hiljade britanskih menadžera, a studija pokazuje da kolegu iz noćne more čini niz ružnih navika. To su oni koji kasne na posao i sastanke, stalno odlaze na pauze za cigarete, te dolaze na posao kada su bolesni i kada bi trebalo da ostanu u krevetu.

Iritiraju i oni koji neprestalno tračare o drugim kolegama, indiskretno razgovaraju o povjerljivim poslovnim problemma, te dovode svoju djecu na posao.

Ipak, pobjednici su oni koji loše upravljaju vremenom. Gotovo dvije trećine menadžera izjavilo je da ih najviše iritiraju kolege koje kasne na posao ili sastanke. Smetaju nam i oni što šalju mejlove iako sjede preko puta nas i mogli bi to isto jednostavno da izgovore.

Isto tako i odjeća može biti problem: japanke i nešto što previše otkriva najčešći je izrok iritiranja.

“Kancelarija je postala naš prvi dom, a naša kuća je ono mjesto na koje idemo da prespavamo i probudimo se kako bismo proveli 20 minuta na doručku sa djecom. Milioni radnika provede više svojih budnih sati na poslu nego kod kuće”, objašnjava profesor visoke škole za menadžmet, Keri Kuper.

Problem je sve veći jer se produžilo tradicionalno radno vrijeme od 9 do 17h, te svakog radnog dana dolazimo sve ranije i odlazimo sve kasnije s posla.

Koje navike kolega i/ili koleginica vama idu na živce?

 

Znamo.ba

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.