Vjenčanice za sve stilove i sve teme vjenčanja

Ove godine vas čeka najsrećniji dan u godini. Restoran je rezervisan, cvijeće i torta izabrani, cipele već čekaju na sigurnom mjestu, ali još uvijek niste pronašle savršenu vjenčanicu? “Bacite pogled” na ove haljine, inspirišite se vjenčanicama koje je poznati brend Monique Lhuillier pripremio za novu sezonu.

Vjenčanice za sve stilove i sve teme vjenčanja

Vjenčanice za jesen/zimu 2015/2016 izgledaju jednostavno savršeno. Namijenjene su svim modnim stilovima i idealne za gotovo sve vrste vjenčanja.

 

Ako imate u planu vjenčanje na otvorenom, u nešto opuštenijoj atmosferi, možete se opredijeliti za modele dužine ispod koljena i uz njih nositi cvjetne vjenčiće i zlatne sandale sa stabilnom štiklom. Ako volite klasiku i želite da izgledate kao princeza, možete odabrati kroj koji vam odgovara i haljinu u kojoj ćete sve prisutne ostaviti bez daha.

Bilo da se odlučite za klasičnu bijelu vjenčanicu, raskošan model u prljavo bijeloj boji ili za neodoljivu haljinu u pastelno plavoj, mi smo i više nego uvjereni da ćete izgledati savršeno.

 

Fashion.hr

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Ćufte od sočiva i paradajza

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.