Neopravdani izgovori...opet

Neopravdani izgovori...opet

Postoji mnogo izgovora za izbjegavanje seksa., ali evo nekoliko onih najglupavijih koji se često upotrebljavaju.

Previše sam umorna za seks. „Dušo, imala sam jako loš dan na poslu i stvarno sam iscrpljena, uopšte mi nije do seksa.“ Ovaj izgovor je totalno neprihvatljiv, zato što seks može samo da vam pomogne kod psihičke iscrpljenosti.

Imam glavobolju. Najčešća laž za  izbjegavanje seksa je ujedno i jedna od najglupavijih izgovora budući da vaš partner sigurno zna da lažete, kao i to da sve i da stvarno imate glavobolju, orgazam samo može da vam pomogne, obzirom da zadovoljstvo bilo koje vrste umanjuje bolove.

Rano ustajem ujutru. Spavanje nakon seksa je fenomenalno.  Zato, totalno je apsurdno da se  pravdate da ne ujutru ne možete da ustanete ako prethodnu noć imate seks. Dakle,, seks  ublažava stres i osvježava, čineći san lakšim i ljepšim.

Preokupirana sam poslom. Ne smijete da dozvolite da vaš posao preokupira i vaš privatni život, pogotovo kada se radi o seksu. Zapravo, seks je odlična ideja ako ste pretrpani poslom, jer će učiniti da se osjećate odlično i malo će vam odvratiti misli od vaše brige.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Uštipci od palente - Hush Puppies

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.