Kako da dodate boje neutralnom outfitu

Kako da dodate boje neutralnom outfitu

Dosadan i neutralan outfit možete lako začiniti bojama… Evo kako…

Ukoliko volite sivu, crnu ili bijelu boju i najčešće birate garderobu u tim nijansama, lako možete dodati malo boja. Klasika je vječna, ali ponekad može da bude monotona. Evo kako možete da razbijete jednostavnost.

Ogrlica

Neutralna garderoba je odlična podloga za višebojnu i upečatljivu ogrlicu. Ovo je sjajan način da začinite svoj outfit.

Lak za nokte ili karmin

Svijetao karmin ili lak za nokte izgledaju sjajno ukoliko ste se odlučile za crnu garderobu. Sjajna je kombinacija crvenog karmina i crne haljine. Uz neutralnu garderobu možete da kombinujete plavu ili zelenu šminku. Izgledaće sjajno!

Kaiš ili cipele

Lako ćete unijeti boju u kombinaciju pomoću kaiša ili cipela. Ukoliko vam je kombinacija obojena neutralnim nijansama, obujte cipele i stavite kaiš u istoj, jarkoj boji.

Torba

Možete koristiti torbu koja je takođe neutralno obojena, ali drugačijom nijansom. Bitno je da se razlikuje od garderobe.

Hulahopke

Ovo je sjajan način da razbijete monotoniju, ukoliko nosite haljinu ili suknju. Čarape čak ni ne moraju biti druge boje, mogu da imaju samo šaru. Probajte!

Slojevi

Šarenolikost možete postići i samom garderobom, bitno je samo da imate više slojeva koji mogu čak biti i neutralni. Ovako vaša kombinacija sigurno neće biti monotona.

Rukavice

Rukavice će vašoj odjevnoj kombinaciji dati eleganciju i sofisticiranost. Sigurno nećete izgledati monotono.

 

fenserka.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bijeli luk sprječava truljenje voća

RECEPT
DANA

Krmenadle na ciganski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.