Gostujući blog: Mother.Woman.Queen

Balmain for H&M

Svet je poludeo za kolekcijom Balmain za H&M.

Gostujući blog: Mother.Woman.Queen
Istražujući po internetu zaključujem da ovih dana svi samo o tome pričaju.
Stigao je i taj 05. novembar kada je H&M najavio lansiranje svoje nove kolekcije sa potpisom modne kuće Balmain. Olivijer Rustejn je odradio odličnu stvar i na najbolji način učinio da visoka moda postane dostupna svima.
Kolekcija se sastoji iz 44 komada kreiranih za žene, 30 za muškarce i 21 komada modnih dodataka.
Zanimljiv podatak je da će se ženska kolekcija naći u 258 prodavnica širom sveta, muška u nešto malo manjem broju -229, a 5 limitiranih komada iz ženske kolekcije biće dostupno samo u 72 prodavnice u svetu.
 
Što se tiče cena, one su ipak više u odnosu na one na koje smo navikli kada je ovaj high street brend u pitanju. Ali što se tiče kolekcije, i ona je za koju klasu viša u odnosu na ono što smo navikli da vidjamo kod H&M. Malo je reći da sam oduševljena sa pojedinim komadima iz ove kolekcije. U suštini cela kolekcija mi je odlična, u isto vreme i elegantna i urbana, i nežna i zavodljiva i raskošna i romantična...
 
Toliko uklopivih stvari, kreirano da moćno deluje. Ja sam pokušala da vam uklopim neke stvarčice iz kolekcije. Ako budete imali sreće da neki od ovih komada padne u vaše ruke, bićete top obučene.
Ukoliko ne budete u mogućnosti da dodjete do nekog komada o kojima trenutno priča ceo svet, neka vam ovo posluži kao model šta je aktuelno i na koji način možete uklapati neke stvari koje već imate u svom ormaru.
 
 
 
 
Evo je i Severina u istoj Balmain for H&M kombinaciji komada garderobe (slika preuzeta sa Severininog Instagram profila)
 
 
 
Na zvaničnom sajtu kompanije H&M možete pogledati celu kolekciju sa cenam.
 
Komadi koje sam odabrala se ubrajaju u najtraženije iz kolekcije. Za ovim komadima su poludele trendseterke iz celog sveta.
 
Koliko je ova kolekcija dobra pokazuje podatak da se svi komadi razgrabe u roku od nekoliko minuta, i da su prodavnice bukvalno opustošene. Jedina stvar zbog koje mi je krivo je ta da ja verovatno neću uspeti da se domognem nekog komada iz ove kolekcije, a baš mi se dopala ona zeleno crna bundica, i one čizme preko kolena, a dobra je i ona haljina sa zlatnim perlicama, a da li ste videli onu fantastičnu zlatnu ogrlicu, ona bi mi sigurno dobro išla uz one crno-zlatne sandale...

Koji od komada iz ove kolekcije je vaš favorit?

 

motherwomanqueen.blogspot.rs

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Gušće trepavice

RECEPT
DANA

Punjene pileće šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.