Zavodljiva žuta: Hit sezone proljeće-ljeto 2015

Žuta boja je dugo bila "u zapećku" kada je moda u pitanju, pa je ovog proljeća sinula poput sunca.

Zavodljiva žuta: Hit sezone proljeće-ljeto 2015

Žuta boja je "okupala" odjevne predmete, asesoare i obuću. Stilisti je preporučuju osobama sa stavom, smjelim i samopouzdanim, jer privlači poglede, traži pažnju i nije za one koji bi da ih niko ne primijeti.

Možete je nositi i u dnevnim i u večernjim kombinacijama, ali oprezno. Uvijek nosite samo jedan komad odjeće u ovoj boji, poput pantalona ili suknje, a kombinujte sa majicama u bijeloj, crnoj, teget ili sivoj boji.

Neka vam i cipele i torba tada budu u istoj boji, ali tamnijoj nijansi. Žuti blejzer je hit ove sezone i nosite ga sa teget haljinom, crnim kombinezonom, ili majicom i šortsom. Žute elegantne ljetnje haljine, bilo da su do koljena ili duge, ostavite za večernji izlazak. Duboki šlic je u modi, pa izaberite takav model, u kojoj ćete izgledati izazovno i zavodljivo.

Ako niste previše hrabre za žutu, a želite da idete u korak sa trendovima, kupite majicu u ovoj boji, jer možete da je najlakše kombinujete. Ukoliko ste pak nabavile ogrlicu, torbu ili sandale ove nijanse, neka to bude jedini žuti detalj koji ćete imati na sebi.

Zapamtite, manje je više, a sa žutom bojom nikako ne smijete da pretjerate!

 

Novosti.rs/ŽSJ