Dok se žene opterećuju, muškarci na nekoliko narednih stvari jednostavno ne obraćaju pažnju!

Ljubav je slijepa u nekim stvarima, doslovno. Naime, koliko god voljeli svoje bolje polovine, muškarci jednostavno neke stvari nikada neće primijetiti.

Dok se žene opterećuju, muškarci na nekoliko narednih stvari jednostavno ne obraćaju pažnju!

Teško da će muškarac primijetiti da je plava košulja od prije neki dan različita od one koju imate danas. Vjerovatno neće primijetiti ni sljedeće stvari. Radi se o sitnim detaljima koje žene uočavaju, ali muškarci na njih ne obraćaju pažnju.

Novu torbu

Nemojte da se ljutite ako očekujete kompliment za dizajnersku torbu koju ste napokon sebi priuštile nakon mjeseci štednje, a on je nije ni primijetio. Što se većine muškaraca tiče, sve torbe su iste. Ozbiljno.

Depilirane noge

Ako ne izađete pred njega s dlakama starim nekoliko mjeseci, male razlike u svježe depiliranim nogama i onima na kojima ima malo dlačica, muškarac definitivno neće uočiti.

Nemate mejkap

Iako većina žena neće povjerovati u to da muškarci ne vide razliku između potpunog mejkapa i nikakvog. Njima to jednostavno nije bitno i ne gledaju detalje, već cjelokupnu sliku.

Nove cipele

Vjerovali ili ne, većina muškaraca neće spuštati pogled ispod koljena.

Celulit

Svako je najkritičniji upravo prema samom sebi. A što se celulita tiče, žene će pronaći sto mana na sebi. Muškarci to, pak, uopšte ne primijećuju.

Novu frizuru

Ako niste obrijali glavu ili napravili neku jako drastičnu promjenu, muškarci definitivno neće uočiti da ste skratili kosu nekoliko centimetara.

Nove pramenove

Žuti pramenovi ili oni koji više idu na bijelo, odnosno sivo. "Molim, o čemu mi pričamo", vjerovatno bi bila reakcija svakog muškarca. Pramenovi malo svijetliji ili tamniji od vaše kose nisu nešto što će muškarac komentarisati jer to, jednostavno, ne vidi.

Nove naočare

Zar nisu sve naočare iste?

Novu nijansu ruža za usne

Muškarci su, barem u većini slučajeva, čuli za crveni ruž. Druge boje i još nijansi? Teško da će da primijete kako ste investirali u ruž nekoliko nijansi svijetliji od onog koji ste imali.

Nove farmerke

Većina muškaraca teško uočava razlike i između svojih farmerica, a kamoli vaših.

 

tportal.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Za posvjetljivanje...

RECEPT
DANA

Lovačke šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.