Za šta sve može da nam posluži pasta za zube

Zahvaljujući kombinaciji blagog abrazivnog sredstva i antibakterijskih sastojaka, pasta za zube može super da čisti.

Za šta sve može da nam posluži pasta za zube

I bez upotrebe agresivnih hemijskih sredstava za čišćenje, vaš dom može da blista. Zahvaljujući kombinaciji blagog abrazivnog sredstva i antibakterijskih sastojaka, pasta za zube može da bude najbolji saveznik u borbi protiv prljavštine.

Površine od hroma – Slavine u vašem kupatilu i kuhinji zablistaće ako ih očistite sa malo paste za zube, a zatim izglancate mekom krpom dok ne dobiju savršen sjaj.

Sudovi od providne plastike – Ako ste plastične činije izgrebali nožem ili viljuškom, ogrebotine možete da ublažite tako što ćete oštećenu površinu ispolirati pastom za zube. Isto važi i za ogrebotine na CD-u ili DVD-iju.

Srebro – Nanesite malo paste za zube na krpicu kojom ćete istrljati nakit od srebra, zatim ga isperite vodom i izglancajte suvom krpom. Ako se narukvica vašeg sata brzo prlja, možete da je očistite vlažnom vatom na koju ste stavili malo paste za zube.

Teniske patike – Ako na bijelim patikama za tenis imate fleku od trave koju ne možete da skinete, na četkicu nanesite pastu za zube, istrljajte mrlju i isperite. Komadićem vate na koji ste stavili malo paste za zube lako ćete očistiti mrlje sa kožnih cipela.

Neprijatni mirisi – Poslije sjeckanja luka, vaše ruke mogu neprijatno da mirišu. Istrljajte ih sa malo paste za zube, dobro isperite i miris će nestati.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.