PITCH ME UP! - Besplatna trodnevna radionica za startapove

Rok za prijavu 15. novembar

Besplatna trodnevna radionica pod naslovom “Pitch Me Up!” koju organizuje Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) u Crnoj Gori biće održana 17, 22. i 24. novembra u Podgorici, a namijenjena je osnivačima ili ključnim članovima inovativnih startap timova.

PITCH ME UP! - Besplatna trodnevna radionica za startapove

Vrijeme koje startapovi imaju na raspolaganju da adekvatno predstave svoju ideju i privuku pažnju potencijalnih investitora, partnera i drugih stejkholdera se najčešće broji u minutima. Upravo radi toga, „Pitch Me Up!“ radionica će za cilj imati da nauči učesnike kako da predstave svoj startap, adresirajući dva ključna elementa – verbalno predstavljanje startapa („pitch“) i grafičku prezentaciju („pitch deck“) koja ga prati. U okviru radionice, učesnici će biti upoznati sa najboljim praksama izrade svoje grafičke prezentacije („pitch deck“), načinima na koji mogu prilagoditi cjelokupni nastup različitim publikama i namjenama, najboljim praksama u pružanju odgovora na najčešća pitanja investitora, kao i savjetima za unapređenje vještina javnog nastupa. Cijeli program je dizajniran tako da bude interaktivan i da omogući učesnicima da rade na osmišljavanju svojih prezentacija i rade na njihovom unapređenju na osnovu konstruktivnih savjeta ostalih učesnika i trenera.

Zahvaljujući velikoj podršci donatora programa učešće na radionici se ne naplaćuje, ali je zbog ograničenog broja mjesta na radionici prijava obavezna. Više o radionici, kriterijumima za prijavu, kao i o načinu kako da prijavite svoj startap, možete saznati na sajtu www.digitalizuj.me. Rok za prijavu je 15. novembar, do 23:59.

Radionica „Pitch Me Up!” se realizuje u okviru EBRD Star Venture programa, koji je pokrenut sa ciljem pružanja podrške razvoju visoko-potencijalnih startapova, kao i razvoju ukupnog startap ekosistema u zemljama Zapadnog Balkana. Star Venture program omogućava startapovima da, kroz mrežu mentora i konsultanata, pristupe savjetodavnim uslugama i steknu uvid u najbolje prakse, sa ciljem brzog skaliranja na globalnom nivou. Takođe, program pruža tehničku pomoć akceleratorima u regionu da unaprijede svoje kapacitete i bolje odgovore na potrebe startapova. Star Venture program u regionu Zapadnog Balkana se realizuje zahvaljujući podršci Luksemburga kroz EBRD Fond za jačanje malih preduzeća „SBIF“ koji čine Italija, Japan, Koreja, Luksemburg, Norveška, SAD, Švedska, Švajcarska i Tajvan Biznis-EBRD fond za tehničku saradnju)  i Evropske unije kroz Western Balkans Enterprise and Innovation Facility (WB EDIF). 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lisnato tijesto

RECEPT
DANA

Pastrmka na ohridski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.