Raskoš proljeća u centralnom atrijumu podgoričke Delte

U toku 6. Sajam cvijeća i ukrasnog bilja

U centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City u toku je Šesti sajam cvijeća i ukrasnog bilja. Sajam, koji organizuje agencija Memento marketing i komunikacije, uz podršku šoping mola Delta City, okupio je proizvođače cvijeća, rasada i ukrasnog bilja, vrtne centre, poljoprivredne apoteke i kreativne radionice koje se bave izradom dekorativnih predmeta i modnih detalja od cvijeća.

Raskoš proljeća u centralnom atrijumu podgoričke Delte

Posjeta tokom prvog dana (subota) je bila veoma velika pa i izlagači ne kriju zadovoljstvo zbog velikog interesovanja posjetilaca, ali i odlične prodaje. Veliko interesovanje vlada za sezonskim cvijećem, ali i ukrasnim biljem, sjemenjem i rasadom.

“Raduje nas što vlada ovoliko interesovanje za ponudu učesnika sajma i veoma nam je drago što se iz godine u godinu povećava interesovanje za hortikulturu i uređenje prostora. S obzirom na to da je danas tokom dana prodata velika količina cvijeća i bilja, pozivamo sve koji su zainteresovani da ukrase svoj životni prostor da požure i posjete sajam što prije jer procjenjujemo da će već do nedjelje popodne veći dio izloženog cvijeća i bilja biti rasprodat”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Na 6. sajmu cvijeća i ukrasnog bilja svoju ponudu predstavljaju: Zelenilo d.o.o, Vrtni centri Kalia, Rasadnik Popović, proizvođači cvijeća Ivana Krkotić i Darko Lađić, Zeta Terra Aromatica rasadnik lavande, Poljo-Vita, Angie&Me, Atelje Manufaktura i Ikebane Stana.


Sajam traje još danas, do 22 časa.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Pileće bijelo meso biće sočno i meko...

RECEPT
DANA

Brze šnicle od krompira

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.