Trendi modni dodaci za ovu sezonu

Trendi modni dodaci za ovu sezonu

Moderna žena je ove jeseni i zime sofisticirana, maštovita i smjela sa svim onim što  je novo. Ona na aksesoar ne gleda samo kao na modne dodatke s kojima može da finišira svoj izgled, nego ih koristi i kao osnovu oko koje može da gradi svoj autfit.

Zbog aktuelnih trendova, svaka predstavnica nježnijeg pola može lako, brzo i jeftino da idu u korak sa modom. Pogledajte koji trendovi dominiraju ove sezone:

Upečatljiv nakit

Moderan nakit ove sezone je ekstravagantan, upečatljiv i neuobičajeno velik. Korišćenje ovog nakita omogućava vam da i najjednostavniju odjevnu kombinaciju učinite unikatnom i nezaboravnom.

Duge viseće mindjuše su dio nakita bez kojeg nikako ne smijete ostati ove sezone. Kad  je prstenje u pitanju, što veći, to moderniji.

Privucite pažnju jednostavnim komadom nakita koji je pripijen uz vrat ili nekom isprepletenom ogrlicom.

Retro kape

Kapa ili šešir neka vam posluži kao neki vid krune na vaš cjelokupni izgled. Za ovu zimu izaberite šešir sa širokim obodom ili kapu koja podsjeća na vojnički stil.
Šeširi koji na ulice vraaćaju stil 70-ih nastavljaju da osvajaju sve više obožavaoca, pa je krajnje vrijeme da i vi postanete dio retro manije.

Tanki pojasevi

Istaknite vašu ženstvenu figuru tankim pojasom. Odlično se nadopunjava sa modernim pantalonama i suknjama sa visokim strukom, a može da se nosi i na duge i pletene džempere, tunike ili kapute.

Kolor bloking

Trend nazvan kolor bloking postao je ogrommni hit koji je brzo osvojio sljedbenike mode i nastavio da traje, te je i dalje prisutan u njihovim kombinacijama od glave do pete. Na modnim revijama, u časopisima, na crvenom tepihu, svuda gledamo kolor bloking kako na odjeći, tako i na modnim dodacima.

Detalji sa vještačkim krznom

Niske temperature svakoga asociraju na krzno, ali posljednje dvije godine krznena opsesija je veća nego ikad.  Uopšte nije važno da li ćete izabrati torbicu, rukavice, obuću ili kapu sa krznom, važno je da na sebi imate detalj napravljen ovog mekog materijala.

Zimsko bijelo

Bijela boja više nije samo ljetnji hit. U stvari, ove zime je neophodan trend u modnim dodacima. Čistoća bijele boje posebno elegantno izgleda u snježnim zimskim danima.

Sudar tekstura

Kontrast u teksturama na modnim dodacima je nesvakidašnji trend koji lako može da razbijje monotoniju odjeće. Koža – krzno, zmijska koža – velur, baršun – lakirana koža... izbor je na vama.

Miks printova

Dizajneri sve više ubacuju različite printove u svoje kreacije. Iako bi vam stilisti preporučili miješanje različitih printova, u suštini ih je vrlo teško ukombinovati, pa ako nećete da rizikujete, držite se jedne šare.

Tačkasti modni dodaci su pravi pogodak. Izaberite crno – bijelu kombinaciju za najlakše korišćenje ovog  trenda.

Zmijska koža

Torbice, odjeća, kaiševi, pa čak i dodaci za kosu u “zmijskom stilu” preplavili su  modne piste. Koža pitona se pokazala kao omiljen izbor dizajnera koji žele da unesu malo egzotike u hladne zimske dane.

Zmijska koža obojena u vesele boje unijeće dinamiku u vaš stil, pa zato ne robujte neutralnim i tamnim bojama.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lisnato tijesto

RECEPT
DANA

Pastrmka na ohridski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.