“Visilice“ za oči

“Visilice“  za oči

Počelo je sa tetovažama, nastavilo se s pirsingom, a poslednji dodatak čini se toliko bolnim da vam samo pogled na njega izaziva suzenje. U potrazi za novostima u modnom svijetu, jedan holandski dizajner je kreirao liniju nakita koji se nosi na očima. Sjajne suze vise na žici koja je vezana za kontaktna sočiva koja se stavljaju u oko.

Na nju možete staviti i mnoge razne dodatke, poput kristala i cvijeća, a mogu se koristiti za svaku priliku.

Nakit dužine između 14 i 33 milimetara, sa sočivom je spojen posebnom medicinskom žicom i visi niz oko. Kristalni dodatak svjetluca na suncu i izgleda poput prave suze.

"Ljudi koji su nosili moj nakit oduševljeni su koliko je ugodan. Uopšte ne osjećaju žicu koja visi, ne šteti vidu, a sočiva se nježno pomjeraju kad se pomiče oko, čak i kod treptanja. Počelo je kao eksperiment, ali kada sam dobio pozitivan odgovor od onih koji u su ga nosili, odlučio sam ga proizvoditi", rekao je dizajner nakita, Holanđanin Erik Klarenbek.

"Potpuno je siguran. Ako vas neko uhvati za suzu dok vam je u oku, sočiva će samo ispasti iz njega ili u najgorem slučaj žica će otpasti", tvrdi Klarenbek.

Nakit se može kupiti putem Interneta po cijeni od 200 funti.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.