Domaća sredstva koja skidaju šminku i sigurno ih imate u kući

Upravo ste došli kući i krenuli da skinete šminku sa  lica. Ali odjednom - iznenađenje! Sredstvo za skidanje šminke je potrošeno, a vi ste zaboravili da kupite drugo. Ne brinite, imamo dobre vijesti za vas: Ne morate napuštati kuću da biste kupili sredstvo za uklanjanje šminke, niti morate spavati sa šminkom i trpjeti posljedice toga. Pošetajte do svoje kuhinje i pronađite nove beauty prijatelje, koje gotovo sigurno imate pri ruci.

Domaća sredstva koja skidaju šminku i sigurno ih imate u kući

Maslinovo ulje

Ako vam svakodnevno uklanjanje šminke iritira oči, prirodno maslinovo ulje je odlična alternativa. Ono je pogodno i za predeo oko očiju. Na vaticu stavite par kapi maslinovog ulja i uklonite šminku

Mlijeko

Ova namirnica se već odavno koristi u kozmetičkim proizvodima jer ima umirujuće dejstvo na suvu, osjetljivu kožu. Za najbolji rezultat pomiješajte mleko sa par kapi bademovog ulja (ali može i samo mlijeko, ako vam bademovo ulje nije pri ruci). Natopite vaticu, skinite šminku i isperite lice toplom vodom.

Bebi ulje

Postoji razlog zašto mame i dalje drže bebi ulje u svojoj blizini. To je jedan od najboljih sredstava za skidanje tamne sjenke ili olovke sa usana.

 

cosmopolitan.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Gušće trepavice

RECEPT
DANA

Punjene pileće šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.