Šta koji horskopski znak ne voli?

Šta treba da izbjegavate ako ne želite da iznervirate određeni horoskopski znak i da imate dobre ljubavne, drugarske ili porodične odnose sa njima. Pa da vidimo šta treba obavezno izbjegavati po horoskopskim znacima: 

Šta koji horskopski znak ne voli?

Ovan 

Nikako, ali nikako ne govoriti Ovnu šta treba da radi. Nije taj znak bez razloga dobio to ime, pa samo zamislite partnera/ku kako spušta glavu i sprema rogove za udar onoga koji mu nameće svoju volju. To uključuje i šefove, koje najčešće ignorišu. Naravno, znaju se Ovnovi riješiti ljudi koji im smetaju i diskretno, ali nemaju nikakvog problema s udarcima. 

Bik 

Bikovi, kao možda i najveći hedonisti u zodijaku, ne vole da im neko kvari uživanje - ne dirajte im hranu i sitnice do kojih drže. Naravno da im je teško da shvate da postoje i važne nematerijalne stvari kad su tako vezani za svoje vlasništvo, pa imajte razumijevanja. Uz to, ne dirajte im odluke i kreativnosti, to je isto opasna zona. 

Blizanci 

Pokušati da ućutkate Blizanca je kao da zaustavljate rijeku, pa ni ne pokušavajte. Svaka kritika im je strana, tako da treba biti izuzetno taktičan, od pokušaja da smanjite telefonske račune do pažljivije vožnje koja troši manje goriva. Da, nisu laki za održavanje veze i prijateljstva, ali su toliko dobri da se trud isplati. 

Rak 

Kad biste, recimo, poželjeli da namjerno dignete pritisak Raku, ništa lakše - uvalite mu zadatak koji nema veze s porodicom, domom ili prijateljima, to će ga ubiti u pojam. Isto tako, promjena navika ne postoji u njihovom rječniku, a pokušaj da uozbiljite Raka završava se totalnom katastrofom. Zato, oprezno. 

Lav 

Probajte da nešto naredite Lavu i vidjećete šta znači bijes kralja džungle. Nema boljih od njih, samo oni mogu biti u centru pažnje, a novac je tabu tema. E sad, kako s njima? Lako, nešto prećutite, nešto vješto podvaliti kao njihovu ideju i laskajte im kad god je stvarna prilika za to. To je recept za uspjeh. Ne lažite ni pod razno, to mrze više od svega. 

Djevica 

Djevice i kritika su na Vi, tako da izbor slika na zidu ili kombinacija odjeće ne dolaze u obzir kao tema razgovora. Svojeglave kakve jesu, prilagođavaju svoj raspored jedino i isključivo sebi, tako da je potrebno imati puno takta i diplomatskih vještina da bi ih nagovorili na nešto što želite. 

Vaga 

Vage su rođene diplomate, i nema šanse da ih natjerate da vam kažu svoje mišljenje za koje znaju da se kosi s vašim. To će uvijek ispasti neka lepo zapakovana nježna kritika puna savjeta, koja će vam oduzeti previše vremena i zaspaćete na pola razgovora. Jednostavno, Vage ne vole svađe i gotovo, tako da će vas po potrebi i ignorisati, samo da vam se ne suprotstave. Naravno, ne zavaravajte se, Vage uvijek misle da su u pravu, pa uzmite i to u obzir.

Škorpija 

Pokušaj da naredite Škorpiji može biti čak i opasniji nego Lavu, a ako krenete da im solite pamet, budite uvjereni da će uraditi upravo suprotno od onoga što preporučujete. Njima nije baš lako ni da oproste nekome za koga misle da ih je uvrijedio, tako da ne treba da se čudite što prolazi pored vas "kao pored turskog groblja" poslije svađe. Mogu vas i potpuno izbrisati iz svog života, pa budite suzdržani.

Strijelac 

Strijelcu nametnuti obavezu koju on ili ona ne želi jednostavno nije moguće. Apsolutno ne dolazi u obzir. Možete vi da se pozivate na svoj autoritet, ali sve će biti uzalud, jer s autoritetima baš imaju problema. Uz to, pojam neprijatne tišine u razgovoru im je nepoznat, jer će oni govoriti dok ne padnu od umora. 

 

Jarac 

Sa svima se možete šaliti ponekad, s Jarcima ... bolje ne. Tuđa neozbiljnost im ide na živce, a ni oni nisu takvi. Požurivati Jarca isto je kao pokušavanje ubrzavanja rotacije Mjeseca oko Zemlje, a takvo ponašanje vam samo može donijeti veliki minus u njihovoj crnoj svesci. I, naravno, poželjno je da mislite isto kao i oni, ili da se barem tako ponašate, inače slijede problemi. 

Vodolija 

Sporo, polako i promišljeno ne postoji u rječniku Vodolije. Sve treba da bude odmah, sad i tu, inače nešto nije u redu. Kao da su navučeni na stres, a pritom, naravno, previdi i zaborav igraju veliku ulogu, jer na taj način kreairaju atmosferu panike u kojoj se osjećaju kao kod kuće. 

Ribe 

Ako ignorišete Ribu, imate problem, jer je njihov unutrašnji svijet uvijek jači i realniji od stvarnog svijeta oko njih, pa jednostavno morate da razumijete njihove ideje i stavove. Njihova misija u životu je pomaganje drugima, koji, naravno, to moraju da primijete i da daju tome odgovarajuću pažnju, inače Ribu počinju da opsjedaju crne misli, a tek ste onda u problemu.

Smedia

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.