Pončo se vratio!

Ako mislite da je pončo otišao da se nikad ne vrati, razmislite još jednom. Možda je ovaj jesenji trend inspirisan 70-im godinama, ali ovo ipak nije pončo vaše majke. Ove sezone možete vidjeti pončo različitih dužina, materijala, stilova, kako dnevnih, tako i večernjih.U svakom slučaju, utopliti se, ove sezone biće jako zabavno.
Pončo se vratio!

Dugi i lepršavi pončo

Pončo nije više samo pleteni komad odjeće, koji je baka pravila samo za vas. Novi pončo može da bude od laganog materijala, koji se nosi preko džempera, farmerki ili helanki. Lepršavi pončo za jesen i zimu će savršeno izgledati uz vašu omiljenu kratku suknju i čizme do koljena ili helanke i čizmice do gležnja  koje su i prijatne i moderne.

Mekan i ugodan pončo

Ništa po hladnom jesenjem danu nije ugodnije od ušuškavanja u kašmir. Kašmir pončo je lagan i jednostavan za nošenje, kako preko nekoliko slojeva, tako i prebačen samo preko majice. Možete slobodno da nabacite I kapuljaču dok uživate zaštićeni od jesenjeg vjetra. Kapuljača na ponču je  udobna, moderna i sjajno uklopljena u predivni kašmir.  

Pončo od tvida

Zamislite trčanje kroz polje zelene trave po hladnom, oštrom danu, upakovani u  najtopliji jesenji materijal – tvid. Ove jeseni su svi ludi za zemljanim bojama i kariranim dezenima i sve to upakovano odlično ide preko suknje, helanki, farmerica ili pantalona. Bilo da ste u selu ili u gradu, u ponču od tvida, sa praktičnom kapuljačom, bićete i moderni i dobro utopljeni.

Divlji pončo od vještačkog krzna

Pončo i kapuljača su se ove sezone stopili u jedan nevjerovatan odjevni predmet koji morate imati. Ako volite divljinu, životinjski print, ovaj pončo je savršen način da budete moderni i vrlo udobno zgrijani. Pončo napravljen od vještačkog krzna ove jeseni će biti često vidjen na ulicama. Potražite svoj model od vještačkog leopard krzna sa ukoso ukrojenim džepovima ili crno bijeli zebra print koji definitivno ide uz svaku kombinaciju. Kapuljače su novi modni detalj tako zanimljiv i lak za  nošenje.

Tagovi :