Oprezno: 6 najopasnijih poza u seksu

Šta bi moglo da bude zabavnije od kombinovanja seksa i opasnosti… zar ne? Ekstremno uživanje je ponekad opasno jer, znate kako se kaže – previše nečeg nikad nije dobro.

Oprezno: 6 najopasnijih poza u seksu

Ovog puta ne govorimo o običnim, naprednim pozama za seksualne egzibicioniste, već o nečem još opasnijem. Tako bi ove poze prije mogle dovesti do iščašenih ligamenata, istegnutih mišića i razbijene glave, nego do senzacionalnog orgazma.

Most
Kako izvesti pozu: jako jednostavno. Vaš dragi napravi most, a vi ga zajašete i imate svu kontrolu u svojim rukama.

Zašto je poza opasna: mogli biste oboje da se povrijedite i prije nego što zauzmete pozu. On bi trebalo da bude poprilično fleksibilan ili gimnastičar – jer je četvoronoške, sa stomakom prema gore. Situacija je još gora kada žena sjedne na njega, jer postoji šansa da muškarac iščaši zglobove na rukama ili nogama.

Bodibilder
Kako izvesti pozu: krenite oslonjeni na zid, on vas podigne za bokove, vi ga obgrlite nogama i on bez problema ulazi u vas. I to je to… U stvari – nije! Sad se odmaknite od zida i isprobajte kako vam ide kada vas on sam drži, bez oslanjanja na čvrstu površinu.

Zašto je poza opasna: kao prvo, vaš partner mora biti zaista snažan, a čak i ako ste ta srećnica – činjenica je da biste oboje mogli vrlo brzo da se oznojite, a tad bi stvari mogle vrlo brzo da postanu nezgodne.

Ako u trenutku strasti jedan od partnera izgubi stisak ili vi njemu iskliznete iz ruke, mogli biste oboje i te kako da se povrijedite, a vama bi moglo da se dogodi da završite na podu sa povrijeđenom zadnjicom ili još gore – glavom.

Čučeća Amazonka
Kako izvesti pozu: vaš partner legne na leđa i privuče koljena prsima, a vi čučnite i pomaknete se iznad njegove zadnjice što dalje možete. Vi ili partner penis pažljivo usmjerite prema dolje (prema vama), udobno se smjestite i započnite igru.

Zašto je poza opasna: Ako postoji ijedna poza kojom mu gotovo zagarantovano možete povrijediti penis – ova bi bila negde na samom vrhu spiska.

Čak i ako uspijete ovo da uradite – što je prilično nevjerovatno (osim u slučaju da se ne nagnete naprijed  - ali to je onda već neka sasvim druga poza) jer je ukrućeni penis okrenut u potpuno drugom smeru, samo zamislite situaciju u kojoj izgubite ravnotežu i prevrnete se na leđa. Oprezno!

Tačke
Kako izvesti pozu: vi morate biti oslonjeni samo na dlanove – možete i na nadlaktice. On vas uhvati za gležnjeve i podigne vam noge, a zatim se približi držeći vas za bokove.

Zašto je poza opasna: Oboje morate imati jako dobru ravnotežu, no vi morate imati i snagu u rukama, ali i nogama. Šta vam se može dogoditi ako vam ruke popuste?

Mogli biste da padnete pravo na nos ili slomite bradu. A, ovu pozu izbjegavajte u blizini zida – jer ako se vaš dragi zanese, mogli biste glavom da zaronite u zid.

Nakovanj
Kako izvesti pozu: vi ležite ne leđima sa nogama raširenim u vazduhu. Vaš partner kleči ispred vas i naginje se naprijed, između vaših nogu. Dok on penetrira u vas, vaše su noge na njegovim ramenima.

Zašto je poza opasna: Izgleda dosta bezopasno, ali baš i nije. Noge su vam uklještene pod njegovom težinom, pa se nalazite u prilično bespomoćnoj situaciji, te možete samo da se nadate da će vaš dragi biti nežan.

Pogo štap
Kako izvesti pozu: slično kao i pozu Bodibilder, samo što vas on drži obgrljeno iza zadnjice i istovremeno dok penetrira, skače gore – dolje.

Zašto je poza opasna:  baš kao što i zvuči, Pogo štap je „poza“ koja bi mogla da naškodi i vama i vašim „federima“. Da li je potrebno spominjati šta bi sve moglo da se dogodi ako neko izgubi ravnotežu ili pogrešno doskoči?

Možete samo da se nadate da u tom trenutku neće biti oštrih objekata u blizini.


Žena.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako se maskara osušila ili zgrudvala...

RECEPT
DANA

Jadro oblande

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.