6 stvari koje ne možete promijeniti kod svog muškarca

6 stvari koje ne možete promijeniti kod svog muškarca

Polako dobijate želju da uradite ono što vam je rečeno da nikada ne treba raditi u vezi - pokušavati da ga promenite. Iako vam tako nešto nikada nije pošlo za rukom do sad, ovog puta ste uvjereni da će se on pokoriti vašoj volji i odbaciti navike koje vas nerviraju. Postoje izvjesne šanse da će se vaš muškarac promijeniti u nekim stvarima (mislimo na nešto tipa spuštanje daske na WC šolji ili neka druga sitnica), ali znajte da nemate velike šansu u vezi nekih bitnijih pitanja. Bacite pogled na 6 stvari koje nikada ne možete promijeniti na muškarcu.

1. Obožava pse. Bez obzira koliko preslatkih mačića mu nabili pod nos, ako je on čovjek koji voli pse, tu nema mnogo prostora za kompromis. Vašu opčinjenost mačkama možete da zadržite za sebe i zaboravite da ćete ga pretvoriti u mačkara.

2. Zavisnik od televizije. Ovakvog muškarca ljubav neće motivisati da svoju pozadinu izvuče napolje i izađe negdje sa vama jer time gubi dragocjeno vrijeme koje bi "pametno" utrošio zureći u tv ekran. Naravno da vas svaki put neće iznevjeriti kada imate velike planove za izlazak, ali ne očekujte od njega da bude spreman da s vama krene u jutranju vikend šetnju po gradu.

3. Pivopija. Možda mislite da vino treba da bude izbor pića sofisticiranih ljudi, ali za ovakvog momka nema ničeg boljeg od hladnog piva.

4. Mamin sin. Ne smijete se nipošto naći i stati između muškarca i njegove mame, bez obzira koliko godina on imao. Mama će uvijek biti u stanju da mu stvori osjećaj krivice koji će biti jači od vašeg uticaja.

5. Sportski zaluđenik. On nije muškarac koga zanima samo jedan sport. Na vašu nesreću, ovakav momak voli sve sportove. To znači da sve prati, tako da planira svoj život u skladu sa tim. Košmar za ženu, ali ni tu nema mnogo pomoći. Moraćete da razradite taktiku kako bi se vi prilagodili njemu, ili bježite glavom bez obzira.

6. Vjetropir koga ne drži mjesto. U svojoj kući on samo prespava, a tokom dana je u stanju da obiđe pola grada i vidi se sa nekolicinom prijatelja. Ako on voli da kampuje, a vi pak volite modu, vaša romansa je osuđena na propast. Hiperaktivni frajer je u tom slučaju idealan za neobaveznu vezu i viđanje s vremena na vrijeme.

 

Smedia.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.