Ovih 8 frizura treba da izbjegavate ako ne želite da izgledate starije!

Uglavnom ne vodimo računa o tome što kosa radi našem licu i nismo svjesni da nam pogrešna frizura može bespotrebno dodati godine. Donosimo vam izbor frizura koje morate izbjegavati ili drugačije stilizovati jer bi inače mogle učiniti da izgledate starije.

Ovih 8 frizura treba da izbjegavate ako ne želite da izgledate starije!

Previše učvršćena kosa (Katherine Heigl)


Frizura koju ste tretirali s previše laka i gela u želji da je učvrstite dodaće vam barem deset godina. Kosa koja se ne može se kretati djeluje previše ozbiljno, dosadno i beživotno.

Spiralne kovrdže (Bernadette Peters)


Baš kao i previše učvršćenih frizura, spiralne kovrdže podariće vam poprilično staromodan izgled. Zbog velike količine proizvoda za stilizovanje koje morate staviti na kosu da biste zadržali stabilnost kovrdže, frizura će vam djelovati kruto i izgubit će mladenačku živost.

Francuska punđa (Natalie Portman)


Ova klasična frizura može djelovati jako rigidno i kruto, pogotovo ako je pogrešno stilizujete. Zapamtite da fleksibilne frizure uvijek pomlađuju, a one stroge dodaju godine.

Previše ispeglana kosa (Sharon Stone)


Postaraće vas pogotovo ako je kosa odrezana u jednoj ravnini i naglasiće svaku nesavršenost na licu, bez obzira na godine. Zato je potrebno 'omekšati' frizuru šišanjem koje će joj dati malu dozu volumena.

Razdjeljak na sredini (Cher)


Kako starimo, tako naše lice dobija tendenciju spuštanja i opuštanja 'prema dolje'. Izbjegavajte razdjeljak na sredini jer će on dodatno naglasiti taj utisak.

Baletna punđa (Cameron Diaz)


Ovoj strogoj frizuri nedostaje nestašnih pramenova koji će dati okvir licu ili omekšati liniju kose. Ako je punđa premalena, lice će izgledati veće, a kosa tanja.

Previše natapirana kosa (Drew Barrymore)


Volumen u kosi je uvijek poželjan, ali morate paziti da ne pređete granicu i iz zanimljive retro frizure dobijete jednostavno staromodnu frizuru koja će bespotrebno dodati godine vašem licu. Uvijek vodite računa o svom prirodnom volumenu i pazite da mu ne dodate previše neprirodnog.

Staromodne frizure (Drew Barrymore)


Kada se zaželimo retro frizura, često potražimo inspiraciju u '50-im i '60-im godinama prošlog vijeka. Međutim, s njima treba da budete posebno oprezni. Zbog voluminoznih punđa i šiški vaša glava će izgledati puno veće, a lice starije. Zato budite oprezni kod stilizovanja.


zadovoljna.hr

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Za posvjetljivanje...

RECEPT
DANA

Lovačke šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.