Hula hop- mnogo više od dječije igračke

Hula hop- mnogo više od dječije igračke

Vjerovatno ste i zaboravile na ovu igračku iz djetinjstva, ali hula-hop je i odlična sprava za vježbanje i sagorijevanje kalorija.

Eksperti za fizičku aktivnost kažu da jedan sat intenzivnog vrtenja hula-hop-a može da sagori i do 400 kalorija, tj. koliko i jedan sat trčanja. Ova fizička aktivnost privukla je hiljade i hiljade ljubitelja iz cijelog svijeta.

Svi rekreativci koji neumorno „vrte“ svojim kukovima i karlicama tvrde da je hula-hop zabavna, zdrava i jeftina rekreacija, koja je postala jedan od najpopularnijih načina vježbanja.

Vrtenje je dobro i za srce, ne umara koljena kao džogiranje, a aktivira cijelo tijelo.

Poslije odredjenog vremena aktivnog rolanja hula-hop-a možete da uključite i ples u vašu rekreaciju.

Postoje i fitnes hula-hop-ovi, koji su namijenjeni upravo za ovaj vid rekreacije i vježbanja. S njima je, zapravo lakše “rukovati“, jer se okreću znatno sporije od ovih običnih, igračaka,ali naravno, u nedostatku fitnes hula-hop-a poslužiće nam i onaj koji ćemo „iščeprkati“ iz dječijih igračaka.

Pogledajte neke od vježbi sa hula-hop-om.Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.