Evo kako vas industrija mršavljenja obmanjuje

Puno reklama koje obećavaju mršavljenje koriste se trikom s fotografijama prije i poslije tretmana, ali stručnjaci upozoravaju da su to ipak samo trikovi.

Evo kako vas industrija mršavljenja obmanjuje

Iza fotografija osoba koje su smršale zahvaljujući određenom proizvodu krije se malo drugačija istina, piše Today. Tako su za primjer dali reklamu za čaj za mršavljenje Wu-Yi Source, koji ima priče ljudi koji su uspješno skinuli kilograme i fotografije za dokaz.

Žena koja je navodno pokušavala smršati tim čajem i sudjelovala u reklamiranju, Brook Shadwell, kaže da je sve lažno. Tvrdi da čaj nikada nije pila niti probala i da ne zna o kakvom se proizvodu radi. Shadwell kaže da je smršala, ali zdravom ishranom i vježbanjem. I tako je, ponosna na svoje postignuće, slike prije i poslije mršanja objavila na svom blogu.

Ne moramo dalje objašnjavati da su fotografije zapravo ukradene, a njeno svjedočanstvo dodano. Federal Trade Commission istražio je mnogobrojne slične slučajeve i zaključuje da je industrija proizvoda za mršanje prepuna trikova iako postoje i legitimne fotografije.

Uz krađu fotografija, proizvođači se snalaze i sa programima za uređivanje fotografija, a puno toga zavisi i o pozi u kojoj se osoba uslika.

 

tportal.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Uštipci od palente - Hush Puppies

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.