Koji sport odgovara vašem karakteru?

Ne mogu svima da odgovaraju svi sportovi. Nekome više odgovaraju timski sportovi, a nekome individualni. Neko uživa, a neko ne podnosi fizički napor. Koji sport odgovara vašem karakteru? Vi ćete najbolje znati kojem tipu pripadate.

Koji sport odgovara vašem karakteru?

Agresivan tip
Za vas je karijera najvažnija u životu. ne volite baš timske sportove, obzirom da u njima ne možete da dominirate. Vi ste po prirodi avanturista i volite neobične aktivnosti. Planinarenje je idealno za vas, jer ćete tako poboljšati fizičku snagu i izdržljivost, a i tako se takmičite samo sa prirodom. Vama bi odgovarao i džoging.

Povučen tip
Vi se najbolje osjećate kada ste okruženi ljudima koje poznajete. Zato su za vas najpogodniji timski sportovi. Medjutim, da biste pobijedili svoju stidljivost, možete početi sa gimnastikom. To će vam pomoći da steknete više samopouzdanja i da oblikujete svoje tijelo.

Samouvjeren tip
Vi ste perfekcionista sa viškom samopuzdanja, možda čak i narcis. Opterećeni ste svojim tijelom i najvažnije vam je da ste u svemu najbolji. Izaberite sport koji ne podrazumijeva samo oblikovanje tijela, nego i mogućnost da vas vidi što više ljudi. Vama odgovaraju duge šetnje i biciklizam. Ovi sportovi će poboljšati vašu kondiciju i koordinaciju pokreta.

Nemotivisan tip
Vi niste lijeni, samo vam nedostaje energije. Za početak vam preporučujemo timske sportove gdje možete da se družite sa prijateljima. Kada vi nemate želje za treningom, oni će biti tu da vas motivišu.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Engleske prženice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.