U januaru IX sajam vjenčanja Vaša Bajka

Centralni atrijum podgoričkog šoping mola Delta City krajem januara 2018. godine biće mjesto okupljanja najboljih iz oblasti organizacije vjenčanja, na teritoriji Crne Gore.

U januaru IX sajam vjenčanja Vaša Bajka

Podgorička agencija Memento marketing i komunikacije organizovaće deveto izdanje sajma vjenčanja Vaša Bajka od 26. do 28. januara 2018. godine.

Budući mladenci će i ovog puta imati priliku da do detalja isplaniraju najsvečaniji dan u svom životu jer će se na jednom mjestu okupiti agencije za dekoraciju i organizaciju vjenčanja, saloni vjenčanica, zlatarske radnje, restorani, hoteli, poslastičari, fotografi, snimatelji kao i kreativne radionice koje izrađuju asesoare za mladence.


"Osluškujući zahtjeve tržišta i prilagođavajući se njegovim potrebama, odlučili smo da od naredne godine kraj januara bude termin okupljanja najboljih iz oblasti planiranja i organizacije vjenčanja, na teritoriji Crne Gore," kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.


"Sajam vjenčanja Vaša Bajka svake godine privuče veliku pažnju javnosti, a izlagači se uvijek potrude da njihovi izložbeni prostori budu što reprezentativniji pa je, upravo zahvaljujući njihovom trudu, i ukupan ambijent sajma zadivljujući i izaziva veliki broj pozitivnih komentara, kako predstavnika medija tako i budućih mladenaca i posjetilaca šoping mola Delta City. Znamo da mnogi mladenci čekaju upravo ovaj sajam da bi dogovorili usluge po povoljnijim uslovima i olakšali sebi planiranje proslave. S obzirom na to da vlada veliko interesovanje za učešće na sajmu, očekujemo da će ovo biti najuspješnije izdanje Bajke do sada i uvjereni smo da ćemo ponovo pomjeriti granice i ispuniti očekivanja budućih mladenaca" dodaje Knežević.


Više informacija o sajmu vjenčanja možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu.

 

 

 

A post shared by Vaša Bajka (@vasabajka) on Dec 4, 2017 at 2:13pm PST

 

 

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.