Seksi trikovi koje morate probati

Seksi trikovi koje morate probati

Iako seks treba povezivati partnere, često se događa da je osobama koje su duže u vezi muka od intimnosti u spavaćoj sobi. Razlog tome najčešće je rutina i dosada u koju se seks pretvorio umjesto da uživate u tom činu koji svaku osobu čini sretnijom. Ako vam nedostaje ideja kako potpaliti vatru u krevetu i približiti se svome partneru, pokušajte s nekim od ovih trikova.

Pogledajte film

Ne trebate gledati erotske filmove, dovoljni su i oni poput 'Mr. and Mrs. Smith' ili "The Notebook" koji imaju dovoljno seksi scena da zapale vašu maštu.

Ogledalo u spavaćoj sobi

Ako nemate veliko ogledalo u spavaćoj sobi, odmah idite da ga kupite. Kada ga postavite, počnite se maziti ispred ogledala, bićete više nego zadovoljni što ste novac uložili u njega.

Pokažite mu način

Mnogo žena ima problema sa orgazmima zato što muškarcima ne daje do znanja što je uzbuđuje. Nemojte i vi biti jedna od tih žena. Pokažite mu što volite i kako da vas dovede do vrhunca. Nećete požaliti, a njega će to još više uzbuditi.

Izađite u javnost

To ne znači da treba da se seksate u automobilu nasred parkinga ispred tržmog centra gdje vas svi mogu vidjeti, ali malo uzbuđenja ne smije vam nedostajati. Učinite to u mračnoj zapuštenoj uličici ili umjesto na večeru idite na piknik u prirodu gdje malo ko može da vas vidi.

Idite na kauč

Ako ste uvijek intimni samo u spavaćoj sobi, uveče kada se sve utiša nije ni čudno da vam je seks postao rutina. Promijenite lokaciju i napravite to na kauču u dnevnoj sobi. 

 

vecernji.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.