10 stvari koje će sigurno začiniti vaš odnos

Učinite seks još zanimljivijim i ispunite svom dragom bar neku od ovih želja, prijaće mu. Pročitajte šta su neki muškarci izjavili.

10 stvari koje će sigurno začiniti vaš odnos

Seks je najveće polje za istraživanje ličnih užitaka, na kom se i muškarci i žene trude da postanu što bolji. Kada se u sve upletu i emocije, većina želi da zadrži partnera što duže, pa se u toj borbi služe i seksi vještinama. 

Kako bi saznali šta je to što što osvaja muškarce u krevetu, ekipa portala YourTango ispitala je pripadnike jačeg pola i izdvojila 10 najzanimljivijih odgovora: 

Pomazite njegov ego 

"Želimo da mazite i naš ego takođe. Volim kada se devojka ponaša prema meni kao da sam gospodin Nevjerovatni. Zaista je lijep osjećaj, a ponekad i ljepši i privlačniji od samog seksa." kaže Džejson, 25. 

Dajte mu dobar pogled 

"Muškarci su vizuelni tipovi. Mi volimo da vas gledamo u toku seksa i kada ne moramo da vas molimo da se namjestite u pozu obrnute kaubojke, u kojoj nam je pogled na vaše tijelo najbolji.", kaže Den, 33. 

Iznenadite ga 

"Jednom me je, djevojka s kojom sam bio mjesec dana, iznenadila i gurnula u skriveni dio na stepeništu u klubu i imali smo seks. Ne kažem da uvijek treba da radite stvari zbog kojih možete da budete uhapšeni, ali volimo da nas iznenadite stvarima koje izlaze iz uobičajene seks rutine.", kaže Kristijan, 28. 

Pokažite mu kako da vas skine

"Posljednja djevojka s kojom sam imao odnos je uzela moju ruku i počela da se svlači, a meni je istovremeno bilo toliko seksi što je gledam kako se svlači i što me uči šta ona voli.", Patrik, 34 

Prljavi razgovori 

"Ne tražimo igru radi igre, ali fraze kao što je jače ili bilo koja reč koja izlazi iz vaših usta, a govori koliko sam dobar u krevetu, stvarno loži.", kaže Majk, 21. 

Malo buke 

"Zvuci i razgovori su super. Vjerovale ili ne, muškarci imaju takođe mnogo nesigurnosti u krevetu, pa volimo da nas uvjerite puštanjem zvukova da vam prija.", kaže Džo, 27. 

Upalite svjetlo 

"Posljednja djevojka s kojom sam bio je željela da stalno budu upaljena svetla, čak i kada vodimo ljubav usred noći. Činjenica da je ona stalno željela da vidim svaki centimetar njenog tijela dok imamo seksualni odnos, bez obzira na okolnosti, zapravo je veoma uzbudljiva.", Džo, 25. 

Preuzmite kontrolu 

"Starija žena s kojom sam izlazio mi je rekla da se ne pomjeram, popela se na mene i verovali ili ne, postigao sam orgazam za 10 minuta. Preuzimanje kontrole i potpuna dominacija s vremena na vrijeme nije na odmet.", Džef, 24. 

Uspostavite kontakt očima 

"Kada me djevojka gleda direktno u oči dok prodirem u nju, to me veoma uzbuđuje. Nešto kod posmatranja njene ekspresije me stvarno zadovoljava.", Džejms, 29. 

Samo se pojavite 

"Sve što treba da uradite jeste da se pojavite. Da, tužno ali istinito, većina muškaraca pokušava da odvuče djevojku u krevet, ali jednom kada to urade, djevojke "odrade" veći dio posla. Nemojte pogrešno da me shvatite, ali ostatak je zaista lak. Malo vašeg entuzijazma i ostalo je bonus.", Deren, 26 

 

cosmopolitan.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Ćufte od sočiva i paradajza

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.