10 muških karakteristika koje žene smatraju neodoljivim

10 muških karakteristika koje žene smatraju neodoljivim

Znamo da su muškarci prvenstveno vizuelna bića i da fizički izgled žene igra veliku ulogu u tome hoće li im se svidjeti. Iako i žene primjećuju fizički izgled, često mnoge druge osobine imaju veći uticaj na nečiju privlačnost.

Koje su karakteristike privlačnog muškarca i šta je to što žene zapravo vole na njima?

1. Muževan miris   

Fizički izgled prva je karakteristika koja nas privuče, ali to se ne odnosi samo na vizuelno. Iako je važno da muškarac drži do lične higijene, lični miris, odnosno hemija je nešto na što ne može da se utiče, a ima velik uticaj na to hoće li nas neko privući.

2. Smisao za humor  

Sigurno često čujete da je osmijeh vaš najbolji dodatak, a to se odnosi i na muškarce. Žene privlače nasmijani muškarci s odličnim smislom za humor i oni koji mogu da ih nasmiju. Svako uz sebe želi osobu s kojom će moći da se smije i osjeća opušteno.

3. Manire džentlmena

Danas gotovo da i ne postoje mladi muškarci koji se sjete da ženama otvore vrata, pridrže joj kaput, kažu “Molim” i “Hvala”. Pristojnost je osobina kojom nam druga osoba pokazuje poštovanje, a biti džentlmen, i te kako je privlačna muška karakteristika.

4. Samopouzdanje

Kada se govori o “onom nečem” što zrači iz neke osobe, to definitivno uključuje i određenu dozu samopouzdanja.

5. Inteligencija

Stepen inteligencije se ne odnosi na IQ, već na sposobnost vođenja zanimljivog razgovora. Isto tako, žene vole muškarce koji se ne plaše inteligentnih žena.

6. Iskrenost  

Nemoguće je imati povjerenje u drugu osobu ako ona nije iskrena. Laganje nije privlačno u nijednoj vezi, dok visoke bodove osvaja muškarac koji drži svoju riječ i ispunjava obećanja.

7. Slušanje  

Jedan od kvaliteta koju većina žena cijeni je sposobnost slušanja. Ova osobina je praktična, međusobno povezuje i vodi dobroj i kvalitetnoj komunikaciji u vezi.

8. Brižnost

Žene vole da budu mažene i pažene i nije važno da li je to znak pažnje u obliku čokoladice ili tople supice kada su bolesne. Vole da uz sebe imaju muškarca koji brine o njima, a ova osobina pokazuje i da će biti dobar otac.

9. Odgovornost  

Samostalan i odgovoran muškarac koji je sposoban da se brine o sebi, koji zna da štedi za crne dane i ne troši svoju zaradu na nepotrebne stvari, poželjniji je od onog koji se samo hvali svojom visokom platom, piše She.

10. Spontanost

Svaka žena se bar jednom u životu zapitala da li su “dobri momci” stvarno dosadni. Žene vole iznenađenja i promjene predvidljive svakodnevice i to ne znači da ih više privlače “loši momci”. To samo znači da je ponekad privlačno biti spontan.

smedia.rs

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da bijeli luk sačuvate od klijanja...

RECEPT
DANA

 Pržene ćuftice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.