Tanje butine za samo 7 dana

Još uvijek vas muči to što ne možete da stanete u svoje omiljene farmerke, a vježbate svakodnevno! Istina je da mnoge vježbe ne uključuju pokrete koji su presudni za pojedine regije, na kojima se lako zadržavaju masne naslage. Stoga za samo sedam dana i najviše 20 minuta ovog kardio programa specijalno osmišljenog samo za smanjenje obima butina, postignite ono o čemu ste dugo sanjale.

Tanje butine za samo 7 dana

1. VOZITE BICIKL U VAZDUHU

Lezite na leđa podignite noge i "vozite bicikl" u vazduhu. Ovo je sjajna vježba za mišiće butine i zadnjice, koju možete raditi i dok gledate omiljenu seriju na televiziji, a rezultate ćete vrlo brzo primijetiti.

2. NE ZABORAVITE ČUČNJEVE

Savijte koljena u polučučanj, sa rukama ruke na kukovima ili struku i lagano se spuštajte prema podu sve dok ne osjetite zatezanje i bol u butnim mišićima. Uspravite se i ponavljajte vežbu najmanje osam puta. Kad steknete kondiciju, moći ćete da je radite u većim serijama.

3. NAJPOZNATIJA VJEŽBA

Lezite na leđa, savijte noge u koljenima, a ruke opružite pored tijela i gledajte ravno u plafon. Postavite savijeni peškir između koljena, kako bi unutrašnja strana vaših butina aktivno učestvovala, i izdižite zadnjicu. Ponavljajte ovu vježbu više od 15 puta u jednoj seriji i ne zaboravite na pravilno disanje.

 

Vesti.online

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Uštipci od palente - Hush Puppies

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.