Šta muškarci ne opraštaju u krevetu

Šta muškarci ne opraštaju u krevetu

Nemojte da kvarite zabavu tako što ćete se u krevetu ponašati nedolično, poručuju muškarci.

Lista od pet totalno nepoželjnih stvari, pomoći će vam da ne ponavljate greške preko kojih oni teško prelaze.

Plakanje

Emotivni izlivi tokom ili poslije seksa, trebalo bi da izražavaju radost i bliskost, a mi često postanemo neuračunljive kad nas obuzmu emocije. Možda ste se rasplakale od sreće, ali momcima to djeluje krajnje neuravnoteženo i odbojno.

Razgovor o djeci

Čak i ako zapravo nastojite da napravite bebu, pričanje o tome nije podsticajno. Pustite da priroda obavi svoje, a vi se usredsredite na uživanje i zabavu.

Kritikovanje

Komentari o tome da mu erekcija baš ne uspijeva, ili da vam se ne sviđa njegov stil, neće ništa popraviti. Potrudite se više, ili predložite da se odmorite, pitajte ga šta želi ili mu pokažite šta se vama sviđa. Ima puno konstruktivnih načina da igra uzme maha i postane uzbudljiva.

Dosađivanje

Ako se ponašate kao da vam je dosadno ili ste toliko umorni da ne možete da spriječite zevanje, on će biti s pravom uvrijeđen. Uključite se, odagnajte umor ako ste se već upustili u seksualnu igru, preuzmite inicijativu, ako je to način da vam bude uzbudljivije.

Previše priče ili ćutanja

Previše priče ubija erotsko raspoloženje. Možda ste nervozni ili se uvijek raspričate kad ste uzbuđeni, ali kontrolišite se, jer će se on pitati da li vi to zapravo pokušavate da izbjegnete seks i šta nije u redu. Isto tako djeluje i potpuna tišina.

Da li on radi nešto pogrešno ili vi ništa ne osjećate, pa ne puštate ni glasa od sebe? Govorite malo, ali sadržajno recite mu koliko vam prija to što radi, ili još bolje, oglasite se zvucima zadovoljstva.

 

nezavisne.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da bijeli luk sačuvate od klijanja...

RECEPT
DANA

 Pržene ćuftice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.