Lijepog prirodnog lica i “nesavršenog” tijela...

Lijepog prirodnog lica i “nesavršenog” tijela...

Da biste osvojile muško srce, nisu vam potrebne tona šminke ili nadogradnja kose. Muškarci preferiraju prirodnu ljepotu, kaže istraživanje Heat Magazine-a.
Vještački ten, vještačke trepavice, botoks, implanti, tetovaže i pirsing su na listi najneprivlačnijih “stvari” koje jedna žena može da posjeduje.

Od 2000 ispitanika, 80% je izjavilo da ne podnosi vještačke trepavice na ženi, 84% da su im ženske tetovaže odbojne, 90% nikako ne voli pirsinge, 73% ne voli implante raznih vrsta, a cijelih 96% je protiv korišćenja botoksa.

I sad se naravno pitate šta je to što naši muškarci, pa vole? Odgovor je – lijepo prirodno lice. Većina muškaraca (66%) je izjavila da im je važnije da njihova partnerka ima lijepo lice, nego lijepo tijelo. A, samo 68% od anketiranih je  izjavilo da voli tijelo sa oblinama.

„Većina muškaraca je izjavila da bi radije djevojku sa lijepim licem, a nesavršenim tijelom, nego neku koja je opsjednuta vježbanjem i fitnesom” – izjavila je Lusi Kejv, urednica Heat Magazine-a.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

PILEĆE PEČENJE BIĆE SOČNO

RECEPT
DANA

Pohovani kačkavalj

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.