Dvadeseti broj Magazina u prodaji od 24. novembra

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Predstavljamo vam dvadeseti broj Magazina koji je u prodaji od 24. novembra. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Dvadeseti broj Magazina u prodaji od 24. novembra

U intervjuu režiser Nikola Vukčević priča o utiscima sa prikazivanja filma „Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa“ u Los Anđelesu. Ukoliko naša država ne počne da ulaže u kinematografiju, režiser navodi kako će kadar za Filmsku režiju na FDU Cetinje, koji već izvjesno vrijeme dobija nagrade i biva primijećen u regionu i Evropi, poći odavde.

Sportski komentator Nebojša Šofranac za Magazin, između ostalog, prisjeća se kada je sreo Maradonu na stadionu kad su igrale Njemačka-Italija. Srdačno mu se javio i zvao ga je da se slikaju. Dopala mu se majica koju je nosio Šofranac, jer je unikatna i može se kupiti samo u Argentini gdje je njegov lik i u originalu izjava kad je imao 15 godina.

U rubrici „Susreti“ vajar Mijo Mijuškovića priča o svojim skulpturama od kamena ili drveta kojima nas opominje, ne prekorijeva, ne grdi već ukazuje, nudi nam izgubljeno bogatstvo svijeta koje čovjek u svojoj osionosti i nemaru ne primjećuje. On je čovjek prirode. Umjetnost  vajara Mija Mijuškovića prate izuzetno visoke ocjene  uglednih likovnih estetičara, pjesnika i analitičara prirodnih i društvenih dešavanja. Novinari Magazina su razgovarali i sa glumicom Tamarom Dragičević koja govori o djetinjstvu, poslu i ljubavi.

U rubrici „Porodična priča“ humorista Dragan Sklender Pele priča kako njegova porodica i ostali reaguje na njegove imitacije javnih ličnosti. Vjeruje da čovjek ne bi trebalo da bude tužan, jer takvo stanje, između ostalog, nije dobro za zdravlje. Zato dokumentovanim humorom pokušava da održava osmijeh kod publike. I danas sigurno mnogi prepričavaju njegove imitacije iz devedesetih godina, posebno one zaraćenih lidera Hrvatske i Srbije.

 Zašto očevi ne plaćaju alimentaciju-tema je kojom su se bavili novinari Magazina. Kada je riječ o zdravlju, u ovom broju govorimo o gihtu. U ovom broju Magazina je i putopis o Vašingtonu.

Tu su i autorski tekstovi stalnih saradnika Magazina: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković, astrološkinje Dubravke Strukan. Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina je kolumna Dušanke Ćirović „Moj svijet“ i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...

Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od naših nagradnih igara.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

PILEĆE PEČENJE BIĆE SOČNO

RECEPT
DANA

Pohovani kačkavalj

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.