Stigla nova društvena mreža: vi birate sadržaje, a ne oni vas!

Svijet digitalnih komunikacija bogatiji je odnedavno za novu društvenu mrežu. Njeno ime je Jeera (Džira), a Crna Gora je tržište koje će premijerno imati priliku da je upozna i koristi. Internet korisnici u Crnoj Gori moći će prvi u svijetu da kreiraju svoje naloge i grupe na novoj društvenom platformi.

Stigla nova društvena mreža: vi birate sadržaje, a ne oni vas!

Jeera je društvena mreža koja korisnicima omogućava međusobno povezivanje u grupe i zajednice zasnovane na istim interesovanjima. Pridružujući se već oformljenim grupama, ili kreirajući nove u skladu sa sopstvenim interesovanjima, korisnici Jeera platforme pokreću komunikaciju sa sebi sličnim ljudima.

Za razliku od postojećih  društvenih mreža na kojima su korisnici izloženi željenim i neželjenim sadržajima koje objavljuju i kreiraju i njihovi prijetelji, nova društvena platforma omogućava korisnicima da budu izloženi samo onim sadržajima koje žele da vide.

Definišući svoja interesovanja tokom kreiranja naloga na  Jeera platformi, korisnicima je omogućeno da na taj način filtriraju sadržaje kojima su izloženi. U okviru grupa i zajednica, korisnici, sa istomišljenicima i sebi sličnim ljudima, dijele sadržaje koje smatraju relevantnim, upoznaju se, povezuju i druže. Međusobno razmjenjivanje informacija, komunikacija i kreiranje događaja su samo neke od opcija i mogućnosti nova društvena mreža pruža.

Jeera svojim korisnicima omogućava i veći stepen privatnosti jer se komunikacija odvija u okviru zajedničkih interesnih tema. Takođe, od korisnika se ne zahtijeva dijeljene sadržaja iz privatnog života, ali za one koji to ipak žele, i ova opcija je moguća.

U tom smislu, Jeera je idealna za korisnike društvenih mreža koji tragaju za naprednijim komunikacijama i konkretnijim sadržajima koji su u najvećem stepenu usklađeni sa njihovim potrebama.

„Ukratko, Jeera je jedan prostor za sva vaša interesovanja na kome vi birate sadržaje, a ne oni vas.“ – navode kreatori Jeera društvene mreže.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.