Jednostavno, a efektno: Frizure sa ukosnicama

Bilo da ste u potrazi za savršenom frizurom ili jednostavno želite nešto novo, dvije do tri ukosnice mogu učiniti čudo za vašu kosu!

Jednostavno, a efektno: Frizure sa ukosnicama

Zapravo, to je odličan način da bez puno muke napravite odličnu frizure gdje god pošli. Prikopčate kako želite i složite frizuru po svom ukusu. Mogu se vidjeti, ne moraju, mogu biti male, velike, ukrašene ili jednostavne... Birajte!

Trougao ukosnice

Duga kosa savršena je za ovu frizuru. Počešljate kosu i sa svake strane odvojite po jedan pramen koje ćete povući prema stražnjoj strani glave. Stavite pramen jedan preko drugog, a tri ukosnice oko njih tako da kreirate trougao.

Ukosnica sa strane

Ako vam je kosa ravna i počešljana na stranu, složite je tako da vam sklizne niz čelo i na tu stranu stavite ukosnicu. Jednostavno, a efektno i lijepo!

Uvojci + ukosnice

Sa svake strane uzmite po jedan pramen kose koji ćete "namotati" u obliku uvojka i povući prema stražnjoj strani glave. Spojite pramenove i na njih stavite četiri ukosnice jednu ispod druge u ravnoj liniji.

Mala punđa s ukosnicama

Labava punđa koja izgleda baš simpatično! Donji dio kose ostavite, a pramenovima složite malu punđu koju ćete pričvrstiti ukosnicama sa svih strana. Preslatko!

Ideje sa Pinteresta

Pinterest nikako ne možemo izostaviti jer je uvijek odličan izbor za inspiraciju! Evo još nekih ideja što tamo možete pronaći:

Ideje sa Instagrama

Na stranici self.com preporučuju i tri frizure objavljene na Instagramu. Ovim fotografijama možete vidjeti kako uz ukosnice frizura može izgledati simpatično, jednostavno i cool!

 

Zena.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.