Akintator-duh koji čita misli

Akintator-duh koji čita misli

Petak je veče i za sve one koji su uz nas i ne idu u provod večeras, pripremili smo malo zabave. Odvojite par minuta i zabavite se sa ovom jako interesantnom aplikacijom i ovim nevjerovatno simpatičnim duhom iz lampe.

Akintator je duh koji vam postavlja nekoliko jednostavnih pitanja na koja treba da odgovorite, a onda on nekim čudom pogadja to što treba da pogodi. ;)

Ono što vi treba da uradite je da zamislite neku osobu, bez obzira da li se radi o realnom ili izmišljenom liku ( iz crtaća na primjer), a potom da odgovorite na pitanja koja će vam duh postaviti.

I mi smo ostali u čudu! Pogodio nam je Beyonce, Tošeta Proeskog, Britney Spears, ali je omanuo u Vladi Divcu... a ko zna, možda nismo dobro odgovarali na pitanja, pa smo ga zbunili. ;) Uživajte!

Podijelite s nama u komentarima da li je ovaj simpatični duh i vama pogodio i koga ste zamislili.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.