Dvadeset prvi broj Magazina u prodaji od 8. decembra

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Predstavljamo vam dvadeset prvi broj Magazina koji je u prodaji od 8. decembra. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Dvadeset prvi broj Magazina u prodaji od 8. decembra

U intervjuu režiser, scenarista i producent Darko Lungulov, između ostalog, priča o svom filmu ,,Spomenik Majklu Džeksonu“ i kaže kako su u svakom vremenu potrebni heroji, ali izgleda da je u današnjem vremenu baš teško biti heroj, jer se nekako oni vezuju za neke ideologije i ideje, a ovdje, na ovim prostorima, te ideje ne samo što su potrošene, nego su jako isprljane.

Naš gost je slikar Muharem Muratović. Kritičari bi ga, da je književnik, vjerovatno svrstali u romanopisce ili putopisce, ne manje i u poete. U tragičare nikako. Uprkos životnom putu, na kojem je bilo i bola i trnja, on je veseo, pun humora i šale na svoj račun. Prijatelji, ipak, primijete sjetu, koja je „zakopana iza sedam mora i gora“. Zato je razgovor sa Muharemom stvarno poseban.

U rubrici „Susreti“ Jelena Rakočević-Cekić nam govori, između ostalog, o iskustvu u filmu „Mali Budo“. Kaže kako joj je uloga Stele donijela popularnost, dok su, po njenom mišljenju, odlična glumačka podjela  i scenario  razlog što je film izazvao pravi bum, posebno među mlađom populacijom.

 Razgovarali smo i sa rukometašicom Majdom Mehmedović, koja je sa 17  godina počela profesionalno da se bavi rukometom. Sa saigračicama, ona će braniti boje crnogorske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj i Mađarskoj. Njena najveća bojazan je da se sjutra ne ostvari u ulozi majke, jer baš voli djecu.

Posjetili smo Jovana Aleksića učesnika šoua „Pinkove zvezdice“. Dječak kaže kako nema tremu dok nastupa. Prisjeća se kako ga je, dok je pjevao, zbunila Goca Tržan kada je povikala: „Bravo!“. Jovanovi roditelji pričaju kako je interesantno što je progovorio sa tri i po godine i odmah je počeo da pjevuši. Niko u njihovoj porodici nema dodirnih tačaka sa muzikom. Jovan je prosto talentovan.

Nestaju li predrasude o životu u domovima za stare - tema je kojom su se bavili novinari Magazina. Kada je riječ o zdravlju, u ovom broju čitajte o rozacei.

U ovom broju Magazina je i putopis o Hrvatskoj.

Tu su i autorski tekstovi stalnih saradnika Magazina: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković, astrološkinje Dubravke Strukan. Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina je kolumna Dušanke Ćirović „Moj svijet“ i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...

Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od naših nagradnih igara.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Palenta za gurmane

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.