Metalik boje, šljokice i prugice biće hit ovog proljeća!

Proljeće i ljeto 2016. godine donijeće zanimljiv manikir koje će krasiti ruke modernih djevojaka i žena.

Metalik boje, šljokice i prugice biće hit ovog proljeća!

Nokti će biti razigrani i varirati od nijansi boje kože do tamnih tonova, dok će nail art  donijeti šljokice, prugice i metalik manikir.

Saznajte koji su najpopularniji trendovi, kao i koje će boje lakova za nokte biti najpopularnije ovog proljeća i ljeta.

Trendovi: novi francuski manikir

Klasični francuski manikir ove sezone dobija novo šareno ruho – sve boje su dozvoljene – bilo da je riječ o pastelnim, jarkim ili zagasitim nijansama. A i manikir ne mora biti uobičajen – koji prati vrh nokta – već može biti na vrhu nokta ili uz korijen, u tankoj, debljoj ili čak isprekidanoj crti.

Trendovi: šljokice, šljokice

Koliko god ih bilo neugodno skidati kasnije – šljokice će biti ultra popularne ove sezone. Sve boje i kombinacije su dozvoljene pa dajte mašti na volju.

Trendovi: prugice

Grafički minimalistički dizajn doživljava novi procvat. Umjesto velikih kontrasta između boja – kao što su crno i bijelo, isprobajte prugice u metalik nijansama, a probajte da eksperimentišete i sa različitim širinama pruga.

Trendovi: diskretna boja kože

Klasika je uvijek "in"! Kao i lijepi, njegovani i uredni nokti. Zato lakovi boje kože nikada neće izaći iz stila, a to važi i za ovo proljeće.

Trendovi: metalik

Svejedno je radi li se o suptilnom sjaju ili jarkim hromiranim nijansama – metalik lakovi nakon zime nose se i ovog proljeća!

 Izvor: zena.hr

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako patite od mučnine u vožnji...

RECEPT
DANA

Ratatu s kobasicama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.