Ovo prirodno sredstvo rješava problem kamenca na slavinama i sudoperu!

Ovo prirodno sredstvo rješava problem kamenca na slavinama i sudoperu!

Mislite da se tvrdokornog kamenca sa slavine ili sudopera možete riješiti samo sa sredstvom punim hemikalija?

Ne, ne morate posezati za hemijom jer smo pronašli 100 posto prirodan način za uklanjanje i najtvrdokornijih mrlja.

Kamenac, prljavština, naslage od tvrde vode, minerali iz vode - sve to tokom vremena stvori bjelkasti talog na slavinama i sudoperu.

Mnogi od nas vjeruju da se tog taloga moguće riješiti samo sa sredstvom koje sadrži jake hemikalije, ali mi smo pronašli 100 posto prirodno, a time i ekološko rješenje za ove ružne naslage te najtvrdokornije mrlje. Sve što vam treba je alkoholno sirće, krpa, spužvica za suđe (po mogućnosti već neko vrijeme korištena, odnosno istrošenija) i malo strpljenja.

Naime, zbog svoje kiselosti alkoholno sirće uspješno otapa tvrde minerale, poput kalcijuma koji sadrži tvrda voda. Uz sirće i u par koraka vaše slavine i sudoper opet će biti čisti poput suze i sjajiti se kao da su novi.

Postupak:

  1. Slavinu, odnosno sudoper obrišite dobro suvom krpom kako ne bi bilo ostataka vode.
  2. U posudicu naspite alkoholno sirće i u njega umočite krpu. Krpom zatim obložite mjesto s kojeg želite skinuti talog, pa još naknadno prelijte krpu sirćetom kako bi što bolje bila natopljena.
  3. Krpu natopljenu sirćetom ostavite da odstoji jedan sat. Nakon toga sklonite krpu i spužvicom za pranje suđa, lagano trljajući, uklonite preostalu nečistoću. Trljati možete i grubljom stranom spužvice, ali važno je da spužvica za suđe ne bude nova jer će onda biti pregruba što bi moglo oštetiti čelik.
  4. Kod najtvrdokornijih naslaga postupak ćete možda morati ponoviti.

 

nezavisne.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kad zagori pasulj...

RECEPT
DANA

Indijaneri

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.