Kako da vam kožna obuća uvijek izgleda kao nova

Zaboravite na skupe preparate kojima rok trajanja istekne mnogo brže nego što ih potrošite. Umjesto toga kožnu obuću njegujte sa sledeća dva jeftina proizvoda koja vjerovatno već i imate.

Kako da vam kožna obuća uvijek izgleda kao nova
  • Vazelin je odličan za održavanje kožne obuće. Isto tako, ako imate problema sa rajsferšlusom, nanesite vazelin i problem će biti riješen. Cipele ili čizme prvo očistite vlažnom krpom. Kada se osuše, nanesite tanki sloj vazelina te odmah zatim ispolirajte suhom krpom.
  • Regenerator za kosu, a posebno ona jeftija varijanta, u sebi sadrži vosak pa je zbog toga ovaj proizvod idealan za održavanje i zaštitu kožne obuće. Na prethodno očišćenu i osušenu obuću nanesite malo regeneratora za kosu pa nježno ispolirajte suhom krpom.

 

minimagazin.info

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.