Jo Jo efekat

Jo Jo efekat

Jednog dana ste "dobri", drugog dana ste "loši", pa sledećeg dana morate biti "ekstra dobri" kako biste nadoknadili ono što ste nabacili kada ste se prepustili većem užitku. E, upravo ovakvo razmišljanje će vas koštati vitke linije.

Ako  držite dijetu, nemojte da padate u zamku jojo efekta. Ako se jedan dan pretjerate sa hranom, a drugi gladujete, to će zbuniti vaše tijelo i znatno usporiti gubljenje kilograma. Istraživanja su pokazala da jojo-efekat povećava rizik od dobijanja kilograma uprkos dijeti za 150 %. Da, da dobro ste pročitali, 150%. Ako se ne potrudite da održavate balansiranu i zdravu ishranu, ne samo da ćete u rekordnom roku vratiti kilograme koje ste izgubili, nego ćete dobiti još. Ako već ne možete da odolite omiljenoj poslastici, pojedite najmanju moguću količinu i odradite jači trening u teretani.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Skratite vrijeme peglanja na pola

RECEPT
DANA

Quesadillas

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.