Podgorica dobila modernu suvenirnicu: Autentičan dizajn za dodatnu promociju

Podgorica je od ponedjeljka, 15. juna 2020. godine, bogatija za urbani kutak koji turistima, crnogorskoj dijaspori, kao i domaćem stanovništvu, nudi autentične suvenire glavnog grada Crne Gore, modernog i urbanog dizajna. Autentičnost ponude prve podgoričke suvenirnice Podgorica Souvenir Store, preduzeća PG District, ogledaće se u tematskom tretiranju suvenira prema karakterističnim simbolima - znamenitostima Podgorice, gradskom žargonu, običajima grada i njegove okoline.

Podgorica dobila modernu suvenirnicu: Autentičan dizajn za dodatnu promociju

Imajući u vidu činjenicu da Podgorica već prevazilazi karakter tranzitne turističke destinacije, te postaje grad koji je sve više atraktivan i sve poželjniji za duži boravak posjetilaca, u kojem se, pored ostalog, razvija kongresni kao i drugi oblici turizma, preduzeće PG District prepoznalo je potrebu za ponudom kvalitetnog, modernog i autentičnog proizvoda, u cilju dodatnog unapređenja turističke ponude Glavnog grada.

Ovu potrebu je prepoznala i lokalna uprava pa je projekat preduzeća PG District „Podgorica Souvenir Store“ jedan od 12 projekata koji su podržani u okviru Javnog konkursa za podsticaj ženskog preduzetništva Glavnog grada Podgorice. Projekat je podržao i Investiciono razvojni fond, u okviru programa podrške preduzetništvu.

Svečano otvaranje Podgorica Souvenir Store, preduzeća PG District, biće upriličeno u četvrtak, 18. juna, u 11 sati, ispred objekta koji se nalazi u Hercegovačkoj ulici, br. 67.

Prvu podgoričku suvenirnicu zvanično će otvoriti zamjenica gradonačelnika Podgorice dr Slađana Vujačić, a prisutnima će se obratiti i predstavnica Turističke organizacije Podgorice Ana Kostić Jovanović kao i vlasnica preduzeća PG District d.o.o. Nataša Gojković Marić.

Tokom svečanog programa gostima će biti predstavljena ponuda suvenirnice koja je odraz vizije da Glavni grad dobije svojevrstan brend, kako bi bio još više prepoznatljiv van granica Crne Gore.

PG District Souvenir Store će kroz svoju ponudu promovisati slogane ,,Ponesi Podgoricu” i “Podgorica everywere”,  kao i  suvenir/maskotu- pticu Kraljić, karakterističnu za lokalne gradske parkove, u kojima se i skriva. Slogani su osmišljeni sa ciljem da svaki kupac po odlasku iz Crne Gore ,,ponese Podgoricu” sa sobom u neku drugu sredinu i tako je promoviše.  Kroz ovakav, novi i autentični vid turističke ponude Podgorica će unaprijediti svoju vidljivost i prepoznatljivost i stati rame uz rame sa evropskim gradovima koji su prepoznatljivi po autentičnim suvenirima.

Svi zainteresovani se sa ponudom suvenirnice PG District Souvenir Store mogu upoznati već od danas. Radno vrijeme je od 9 do 14 sati i od 17 do 21 sat, radnim danima i subotom. Nedjeljom suvenirnica neće raditi.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Čarolija bijelog krejona

RECEPT
DANA

Pica pogača

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.