Izbjegni vrućine - Kupuj online!

Naruči sve što ti treba preko ideaonline.me

Ljeto još nije kalendarski stiglo, ali su se vrućine, sudeći po termostatu, odomaćile u Glavnom gradu. Podgoričani opet usavršavaju tehnike preživljavanja 24 sata pod klimom, a ove sezone mogu da vježbaju i novu vještinu - kupovinu osnovnih namirnica online.

Izbjegni vrućine  - Kupuj online!

U tu svrhu, preporučujemo sajt www.ideaonline.me, na kojem je dostupno preko 8 000 artikala, jednostavnije rečeno – sve što vam treba ovog ljeta. Uz par klikova, možete da naručite prehrambene i proizvode za čišćenje, njegu i higijenu, kućne potrepštine i proizvode za bebe, ljubimce i auto. Jedina razlika, u odnosu na ostale IDEA prodavnice, je zapravo najveća prednost, a to je mogućnost da sve što vam treba poručite iz udobne fotelje i dobijete na željenu adresu. Ne morate napuštati svoj (rashlađeni) dom ili kancelariju i nepotrebno se izlagati vrućini. Spas od viskoih temperatura u ovom slučaju je vrlo jednostavan, a ogleda se u sloganu IDEA online prodavnice - sjedi, klikni, kupi. 

Prvi korak je registracija na sajtu www.ideaonline.me. Nakon što unesete tražene podatke, kupovina počinje dodavanjem željenih proizvoda u virtuelnu korpu. Kada potvrdite porudžbinu, birate vrijeme dostave i način plaćanja. Ponedjeljkom, utorkom, srijedom, petkom i subotom dostava radi od 9h do 21h, a četvrtkom i nedjeljom od 9h do 17h. Poručenu robu je moguće platiti online ili prilikom preuzimanja gotovinom i platnom karticom. Minimalni iznos porudžbina je 15 eura, a dostava je besplatna i dostupna je na teritoriji Podgorice, izuzev gradskih opština Tuzi i Golubovci.

 Kupovina online pogodna je i za velike porudžbine. Sigurni smo da se jači pol raduje gledanju utakmica Svjetskog prvenstva u fudbalu sa društvom, ali ne i nošenju gajbi piva od prodavnice do kuće. Uz IDEA online prodavnicu, jedini izazov je da ispravo procijenite koliko piva i grickalica je potrebno dok navijate za omiljeni tim. IDEA tim će se pobrinuti da sve to stigne na vašu adresu na vrijeme, hladno i svježe.
Pakovanje naručenih proizvoda se obavlja ručno, zbog čega ne morate da brinete o kvalitetu svježih proizvoda. IDEA dostavno vozilo je opremljeno i rashladnim komora, što omogućava da se zamrznuti proizvodi prevoze u istom stanju i uslovima u kojima se drže unutar prodavnice. 

IDEA online prodavnica vam štedi i vrijeme, koje umjesto u višesatnoj kupovini, sada možete provesti sa porodicom. Za značajno manje vremena i uz svega nekoliko klikova, obezbjedićete da željeni proizvodi stignu na vašu adresu, dok se igrate sa djecom, gledate film ili pakujete za more.

Prednosti kupovine online su brojni, mi smo naveli osnovne. Posjetite sajt i uvjerite se sami: www.ideaonline.me.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako se maskara osušila ili zgrudvala...

RECEPT
DANA

Jadro oblande

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.