Vratimo djeci igrališta!

Pridružimo se akciji uređenja dječiji igrališta

Udruženje Roditelji, u saradnji sa JP „Zelenilo“ i Deponijom doo iz Podgorice pokreće akciju sanacije i opremanja dječijih igrališta pod nazivom „Vratimo djeci igrališta!“.

Vratimo djeci igrališta!

Prva aktivnost u okviru akcije biće sprovedena već u subotu, 18. maja i tom prilikom članovi udruženja Roditelji, radnici JU „Zelenilo“ i učenici i nastavnici Elektrotehničke škole „Vaso Aligrudić“ i Srednje građevinsko-geodetske škole „Marko Radević“ zajedničkim snagama će od 10 sati sanirati i opremiti dječije igralište na lokaciji Preko Morače -u ulici „Svetozara Markovića“.

Građani će se potruditi da saniraju postojeće djelove mobilijara u čemu će im pomoći kompanije Centrometal i Boje i lakovi Kameleon koje će obezbijediti dio svog asortimana koji može pomoći ovom cilju.

Nakon ove akcije uslijediće sljedeća, već u junu, za kada je planirano saniranje igrališta na Zabjelu, u blizini vrtića Poletarac. Udruženje Roditelji poziva građane da im se pridruže u ovoj, ali i svim narednim akcijama i doprinesu ne samo obnovi dječijih igrališta, već i prenošenju poruke da su dječija igrališta igrališta naše djece i da ih moramo čuvati.

Udruženje Roditelji takođe poziva i zainteresovane kompanije, posebno one koje mogu obezbijediti donacije u materijalu potrebnom za obnovu igrališta, da budu dio akcije i na taj način pokažu korporativnu odgovornost koja je sve više prepoznata u Crnoj Gori.

Inicijativa Vratimo djeci igrališta počinje u Podgorici, ali je plan udruženja Roditelji da je proširi na što veći broj gradova u Crnoj Gori, gdje god bude postojalo interesovanje lokalnog stanovništva i predstavnika privrede.

Pozivamo sve koji su u prilici da pomognu volonterima udruženja Roditelji i priključe se ovoj sjajnoj akciji!

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.