Za vikend akcija prikupljanja očuvane odjeće, obuće i škoskog pribora

Podijelimo, jer zajedno možemo više

Za vikend akcija prikupljanja očuvane odjeće, obuće i škoskog pribora

Sa željom da porodicama lošijeg materijalnog statusa makar malo olakša pripreme za polazak u vrtiće i školu, udruženje Roditelji organizuje vanrednu akciju prikupljanja očuvane garderobe, obuće i školskog pribora.  Akcija Podijelimo, jer zajedno možemo više biće realizovana u toku vikenda,  31. avgusta i 1. septembra, u tržnom centru Delta city u Podgorici, u okviru manifestacije Back to School.


Udruženje Roditelji poziva građane da u toku akcije, u skladu sa svojim mogućnostima, doniraju očuvanu garderobu i obuću za djecu vrtićkog i školskog uzrasta, ali i pribor i opremu za školu poput torbi, rančeva, pernica, lenjira i slično.

Udruženje poziva i porodice kojima je ovakva vrsta pomoći potrebna da im se jave i ostave podatke o uzrastu i polu djece, kako bi u toku akcije pripremili adekvatne količine  i veličine doniranog. Svi zainteresovani mogu da se obrate Udruženju putem telefona  +382 67 60 00 87 ili mailom podijelimo@roditelji.me.

Partner udruženju Roditelji u ovoj akciji, kao i u martu, su šoping mall Delta city i Crveni Krst Crne Gore u čijim opštinskim organizacijama građani od 26. do 30. avgusta mogu dadonose ono što žele da doniraju od 8 do 14 sati.

Zainteresovani građani mogu donirati i garderobu i obuću i za mlađe i starije uzraste, ali su ovoga puta prioritet djeca koja kreću u vrtić i školu i pomoć njihovim porodicama. Pult udruženja Roditelji biće u Delti „otvoren“ od 10 do 22 sata oba dana vikenda.

Crveni krst će preuzeti dio prikupljenih donacija i uručiti svojim korisnicima, a značajan dio donacija, osim onih koji se budu prijavili, pripašće porodicama kojima je udruženje Roditelji pomoglo u garderobi i igračkama u toku prethodne akcije, a kojih ima oko 100.

U relizaciji akcije Podijelimo jer zajedno možemo više, udruženju Roditelji i njegovim članovima će se pridružiti i volonteri Volonterskog kluba Gimnazije „Slobodan Škerović“, Ekonomskog fakulteta i Asocijacije za demokratski prospertitet ZID.

Udruženje Roditelji je ovu humanitarnu akciju organizovalo i u martu ove godine, kada je oko 200 porodica i osam kompanija i organizacija doniralo izuzetno veliku količinu korištene i očuvane garderobe i obuće, kao i igračaka.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.