Koliko lica vidite na ovoj slici?

Rješavanjem mozgalica trenirate mozak i jačate pamćenje, a pred vama je jedna koja nije tako laka kao što vam se možda čini.

Koliko lica vidite na ovoj slici?

Ako rješavate mozgalice, trenirate mozak i jačate pamćenje. Pred vama je jedna koja nije ni malo laka. Pogledajte sliku i pokušajte da pronađete što više lica. Prosječni ljudi vide 6-8, senzibilni do 10, najbolji 11, a ako ih vidite 12 i više…

Ako ih vidite 12 ili više, navodno bi to moglo da znači da imate blagu paranoju ili da ste jednostavno jako perceptivni. Takođe postoji mišljenje i da osobe koje vide više od 12 lica imaju IQ veći od 140. 

U svakom slučaju - napregnite oči i mozak te krenite u potragu!

 

 

 

Ako ne možete da pronađete sva lica, pogledajte gdje su sve skrivena... Možda ste ih sve pronašli, ali svakako su vješto prikrivena pa ih nije lako sve primijetiti.

 

 

 

 

espreso.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.